Ημερίδα του ΟΑΠΝ και του Δήμου Κοζάνης με τίτλο «Πίστεψε σε σένα» το Σάββατο 2 Νοεμβρίου

31 Οκτωβρίου 2019
09:46

«Πίστεψε σε σένα» είναι ο τίτλος της ημερίδας που διοργανώνει ο ΟΑΠΝ και ο Δήμος Κοζάνης το Σάββατο 2 Νοέμβρη  στις 18:00 στο Κοβεντάρειο.

Η αυτοπεποίθηση, η αυτοβελτίωση και η αυτογνωσία στον αθλητισμό και κατ΄ επέκταση σε όλους τους τομείς της ζωής, είναι στόχος που μπορεί να επιτευχθεί, αρκεί να συνυπάρξουν η θέληση και η γνώση.

Συντονίζει και εισηγείται η Τάνια Καφετζή, γυμνάστρια αποκατάστασης χρόνιων παθήσεων. Εισηγήσεις θα γίνουν και από την Αδαμαντίου Καζάκου Life Coach ιδρύτρια του Life Mentoring Group και οι Κώστας Λαχανάς και Εύα Καρανάσιου ιδρυτές του Θεραπευτικού Κέντρου Εξαρτημένων «Αυτογνωσία».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.