Aδαμίδης: Σε πέντε χρόνια η Μεγαλόπολη θα μείνει με το μισό πληθυσμό – Ειδική Συνεδρίαση Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις μονάδες της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη -Ειδική Συνεδρίαση Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις μονάδες της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

31 Οκτωβρίου 2019
10:42

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ κ. Αδαμίδης έλαβε τον λόγο μετά τον δήμαρχο Μεγαλόπολης κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ που έλαβε χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

Ο κ. Αδαμίδης χαρακτήρισε το κλείσιμο των μονάδων της Μεγαλόπολης «εθνικό» και όχι «τοπικό», και το χαρακτήρισε κεραυνό εν αιθρία, αναφερόμενος στην απόφαση του Πρωθυπουργού να κλείσουν οι μονάδες πολύ νωρίτερα από ό,τι είχε αποφασιστεί. «Σε δύο δεκαετίες έχουν αλλάξει δισεκατομμύρια ευρώ χέρια, πουλώντας αέρα κοπανιστό», είπε, αναφερόμενος στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Χαρακτήρισε όλη την κατάσταση ένα καθαρά χρηματιστηριακό παιχνίδι, και επεσήμανε ότι το ερώτημα είναι γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας μας έθεσε το 2028 ως χρονικό όριο, αιφνιδιάζοντας ακόμα και τους περιβαλλοντολόγους της χώρας μας. Πριν από τρεις ημέρες ο Πρωθυπουργός είπε ότι το καύσιμο μετάβασης σε μια καθαρή οικονομία θα είναι το φυσικό αέριο, δηλαδή το εισαγόμενο φυσικό αέριο, με ό,τι αυτό σημαίνει για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας και για την οικονομία της.

Πηγή http://www.arcadiaportal.gr/news/adamidis-se-pente-hronia-i-megalopoli-tha-meinei-me-ton-miso-plithysmo?fbclid=IwAR02Bgntxh5kFsvPbul54-lxL_PV5ABN2BRKGs7_PFmvCzTzB5DFPd5fppU

6 σχόλια

  • Γελανε και τα τσιμεντα!!! Ξεχασε να μας πει οτι αν καταργηθει ο λιγνιτης θα βρεχει φωτια απο τον ουρανο θα ανοιξουν οι δρομοι στα 2 και θα γινει σεισμος 10 ριχτερ!!!

  • Τρανταχτό επιχείρημα! Συγκλονιστικό!!!Ας βάλουμε πλάτη όλοι ρε παιδιά…είναι κρίμα οι μεροκαματιάρηδες εκεί στη Μεγαλόπολη δεν έχουν να φάνε…..

  • Ενώ ρε Γιωρικα ας ο Πορτορας το σχέδιο του αρχηγού σου κΤσιπρα μιλούσε για το 2030 και αυτό στα χαρτιά δυο χρόνια περισσότερα.Τωρα τα βλέπεις και ακούς όλα πριν τυφλός και μουγκός.Κριμα.

  • Τελικά πόσο μικροί ήσασταν για να αναφέρεις για κεραυνό εν αιθρία. Δεν γνώριζες ότι το 2005 υπήρχε ένα οργανόγραμμα με τα στάδια για το που Θα κατέληγε η επιχείρηση. Πουλώντας φούμαρα σε εργαζόμενους και σε ολόκληρη την κοινωνία οδηγήσατε την επιχείρηση σε αυτό το αδιέξοδο.Πάντα θα σας θυμόμαστε για την προσφορά σας!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.