kozan.gr: Δηλώσεις συνδικαλιστών της ΔΕΗ για τις εξελίξεις στην ΔΕΗ – Σάκης Μάστορας: “Το μόνο που επηρεάζει τους Δεητζήδες είναι η μείωση (της έκπτωσης του ρεύματος). Τα υπόλοιπα (για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων το 2028) αφορούν την τοπική κοινωνία. Εγώ θα παραμείνω ένας συνταξιούχος, ο οποίος θα παίρνει μια καλή σύνταξη και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Ίσως επιλέξω έναν άλλο τόπο, γιατί μπορεί να μην με καλύπτει αυτός ο τόπος από εδώ και πέρα” – Μόσχος Μόσχου: “Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού είναι καταστροφικές, ότι μέχρι το 2028 θα κλείσουν λιγνιτικές μονάδες, χωρίς να υπάρχει σχέδιο” (Βίντεο)

1 Νοεμβρίου 2019
12:49

 

Τις εξελίξεις γύρω από την ενέργεια σχολίασαν σήμερα Παρασκευή 1/11 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, ο Πρόεδρος κι ο Γραμματέας του σωματείου Σπάρτακος Ο κ. Σάκης Μάστορας τόνισε: “Το μόνο που επηρεάζει τους Δεητζήδες είναι η μείωση (της έκπτωσης του ρεύματος). Τα υπόλοιπα (για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων το 2028) αφορούν την τοπική κοινωνία. Εγώ θα παραμείνω ένας συνταξιούχος, ο οποίος θα παίρνει μια καλή σύνταξη και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Ίσως επιλέξω έναν άλλο τόπο, γιατί μπορεί να μην με καλύπτει αυτός ο τόπος από εδώ και πέρα”. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του σωματείου κ. Μόσχος Μόσχου ανέφερε πως: “Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού είναι καταστροφικές ότι μέχρι το 2028 θα κλείσουν λιγνιτικές μονάδες, χωρίς να υπάρχει σχέδιο”.

 

 

30 σχόλια

    • Άκου δηλώσεις, δες ύφος …ποίοι νομίζεται ότι είστε μη ξεχνάτε ΟΑΕΔ τελειώσατε .Και μόνο γι αυτό το ύφος στον ιδιώτη όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Λοιπόν τι δεν καταλαβαίνετε ο Μάστορας εεχειλύσει το πρόβλημα της ζωής του ή μάλλον έτσι νομίζει. Μας λέει κιόλας ότι θα εγκαταλείψει τη χώρα. Όμως δεν κάνει καλά τον υπολογισμό των 17 %που δίνει το κράτος από τον προϋπολογισμό του θα πάει στο 11 %Και επειδή ήδη πολύς κόσμος και κυρίως νέα άτομα εγκατέλειψαν τη χώρα αυτή η χώρα δεν θα έχεις εισφορές με αποτέλεσμα ο κύριος μάστορας να μην έχει την σύνταξη που υπολογίζει.Και μάλλον θα τον έχουμε στον τόπο μας να περιφέρεται και να μας συνεχίσει τις ιστορίες του.

    • Εάν κοπεί η δικια σύνταξη και πάει στα 1000 η δίκια σου θα πάει στα 360 . Πάλι άρχοντας θα είμαι , στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

  • Στις 10 Νοεμβρίου, στην Κοζάνη, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής κι ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης

  • Θα παιρνεις μια καλη συνταξη? Μαλλον κυριε εχεις μπερδευτει με τις συνταξεις που παιρναν οι δεητζηδες πριν δεκα-δεκαπεντε χρονια. Χιλια ευρω και πολλα σου ειναι!!!! Τα πραγματα αλλαξαν πλεον και εσεις οι δεητζηδες θα ανηκετε στους κοινους θνητους!!! Το παρτι τελειωσε τα κεφαλια μεσα!!!!

    • Παρακαλούσατε να μπείτε στην ΔΕΗ , φυλούσατε κατουρημένες ποδιές και δεν τα καταφέρατε. Τώρα παρακαλάς να κόπους οι συντάξεις μας. Και πάλι δεν θα τα καταφέρεις

      • Για αυτο κυριοι δεητζηδες μεινατε μονοι σας. Η αλαζονεια σας δεν εχει ορια!!!!! Οσο για τις συνταξεις κοιτα να προσγειωθεις στην πραγματικοτητα γιατι οταν θα δεις το ποσο της συνταξης πιυ δικαιουσαι θα χασεις αβγα και πασχαλια!!!! Κατεβα απι το ροζ συννεφακι!!!χα χα…..χα!!

        • Και την σύνταξη θα πάρω και το έξτρα εισόδημα μου θα εχω γιατί είμαι νέος για να κάθομαι. Και εσυ θα σκας απο την ζήλια σου

    • Για τον Αδαμίδη πέντε χρόνια που μας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ όλα ήταν τέλεια. Τα αρνητικά ρεκόρ απωλειών που είχε η ΔΕΗ δεν τον ενοχλούσαν .

      • Γράμματα ξερεις; Μάλλον οχι. Τα φέρετρα βγήκαν βολτα οταν κυβερνουσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

        “Για τον Αδαμίδη πέντε χρόνια που μας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ όλα ήταν τέλεια. Τα αρνητικά ρεκόρ απωλειών που είχε η ΔΕΗ δεν τον ενοχλούσαν .”

  • Έχεις για πρώτη φορά δίκιο Μάστορα αλλά η τοπική κοινωνία είναι αποκοιμησμενη με τους φάνους και τα πανυγηρακια , τελευταία στιγμή θα ξυπνήσει , βέβαια οι τοπικοί άρχοντες συνεχίζουν να εκτελούν συμφέροντα των Αθηνών και των ανούσιων ιδεολογικόν τους πιστεύω

  • To 2028 επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο του Μουμουλίδη να κάνουμε χολιγουντιανά στούντιο στη θέση της ΔΕΗ. ΣΥΡΙΖΑ πάντα μπροστά.

  • Έλεος μόνο κακία και άσκοπα σχόλια… Δείτε τι συνέβη σε περιοχές που έκλεισαν – συρρίκνωθηκαν εργοστάσια κάθε είδους δραστηριότητας και συγκεκριμένα παραγωγής ενέργειας και μετά μιλήστε. Χωρίς σχέδιο αντιμέτρων θα είναι καταστροφικό για την Δυτική Μακεδονία. Και θα είναι καταστροφικό για όλους δεν έχω σημαίνει δεν έχεις.

  • Επειδή μάθατε τα αυτιά σας και τα μάτια σας να ακούνε κσι να βλέπουν οτι τους αρέσει κατά την ταπεινή μου άποψη ο Μάστορας έχει απόλυτα δίκαιο .Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ θα έχουν ελάχιστες επιπτώσεις οι 3000 με4000 χιλιάδες εργολαβικοι όλες οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή οι περιουσίες μας κτλ δεν αφορούν αλήθεια τους τοπικούς άρχοντες και αυτούς που μας εκπροσωπούν στο ελληνικό κοινοβούλιο.

  • ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ! ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ) ,ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΖΗΜΙΩΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ !ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΦΥΣΙΚΑ!

  • Για κάπου τριάντα χρόνια, οι ίδιοι κομματικοί εγκάθετοι του κρατικοδιαιτου συνδικαλισμου, διαφεντεύουν την κοινωνία μέσα και έξω από την ΔΕΗ , και ασ μην γελιόμαστε με ευθύνη των παραπεταγμένων κομματικών στρατών κύριός ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ
    Αυτούς ξέρουμε αυτούς εμπιστευομαστε αυτά είναι τα αποτελέσματα.
    Πάντως από η αυτογνωσία και ο κυνισμός ξεχειλίζει

  • Αν κλείσει η ΔΕΗ τελειώσαμε ομαδικώς. Ούτε περίπτερο δεν θα μείνει ανοιχτό. γκε γκε ;;; Όποιος μπορεί να το καταλάβει, το κατάλαβε. Για να μην αναφέρω αντικειμενικές αξίες περιουσιακών στοιχείων. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

  • ο μαστορας τα λεει μηπως ξυπνησουν οι υπολιποι και αντιδρασουν να μη τα περιμενουμε ολα απο 2 ατομα δημαρχοι φορεις και ο κοσμος τους βουλευτες αφηστε τους μουγγα στη στρουγκα θα ειναι

  • Όσο γρηγορότερα διαγραφούμε από τον Σπάρτακο και δεν έχει τις εισφορές μας ο Μάστορας τάχιστα θα απαλλαγεί ο εργαζομενος από την παρουσία του πού πραγματικά μας προσβάλλει όλους
    Με την διαγραφή μας τον στέλνουμε πιό νωρίς εκεί πού του ανήκει στην μοναξιά του.

  • Τελικά ο Σάκης με τις δηλώσεις του κατάφερε να ταρακουνήσει αρκετούς που άραξαν στον καναπέ και πίνουνε φραπέ χωρίς να δίνουν σημασία σε τίποτα. Τουλάχιστον με την προκλητικότητα και την αυταρέσκεια που εκφράζει τις σκέψεις του ξυπνάει σε κάποιους το θυμό και την αντίδραση. Είμαι βέβαιος ότι δεν εννοεί αυτά που λέει άλλο κάτι άλλο πιο σοβαρό και σημαντικό. Όποιος δεν έχει καταλάβει τι έρχεται αυτός είναι που θα αναγκαστεί πρώτος να τα μαζέψει και να φύγει από τον τόπο. Δεκαετίες αγώνα, μόχθου, προσπάθειας από τους προγόνους μας, τους γονείς μας, από εμάς τους ίδιους θα πάνε χαμένοι. Θα χαθούν οι δουλειές μας, θα απαξιωθούν οι περιουσίες μας, θα διαλυθούν οι δομές της τοπικής κοινωνίας, θα καταντήσουμε πραγματικά μια περιοχή φάντασμα. Αυτά απ’ ότι φαίνεται από τα σχόλια αυτά όλα δεν έχουν γίνει αντιληπτά από τους κομματικούς εγκάθετους που προσπαθούν να στηρίξουν τις πολιτικές επιλογές μιας κυβέρνησης των κεφαλαιοκρατών.

  • Ο συνδικαλισμός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που κατάντησε η χώρα μας έτσι! Ο συνδικαλισμός όμως, όπως τον εννοούν κάποιοι που κάνουν δηλώσεις!!!

  • Αυτό καταλάβατε ότι είπε ο Μάστορας ότι δεν ενδιαφέρει τους παλιούς το πρόβλημα της ΔΕΗ η ότι όλη η κοινωνία πρέπει να αντίδραση γιατί θα σβηστεί ο νομος Κοζάνης από το χάρτη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.