kozan.gr: Μέλη του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης μοίρασαν, το πρωί της Παρασκευής 1/11, στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, το διεθνές οπτικό σύμβολο των μεταμοσχεύσεων (πράσινο κορδελάκι) (Βίντεο)

1 Νοεμβρίου 2019
12:49
Κανένα σχόλιο

Εκδήλωση του ΣΕΑ Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Ιστών & Οργάνων Σώματος & Μεταμοσχεύσεων. Ο σκοπός της Πανελλήνιας Ημέρας για τη Δωρεά Ιστών & Οργάνων είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την Ελληνική κοινή γνώμη για την αξία της δωρεάς Ιστών & οργάνων σώματος, που μέσω της μεταμόσχευσης χαρίζουν το πολύτιμο δώρο της ζωής σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Δείτε τι ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΑ Κοζάνης κ. Θεόδωρος Τσαουσίδης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.