kozan.gr: Δύο χειρουργικά ψαλίδια, από το 1960, στον Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης (Φωτογραφίες)

16 Μαρτίου 2017
23:12
Κανένα σχόλιο

Δύο χειρουργικά ψαλίδια, από το 1960, χάρισε, το απόγευμα της Πέμπτης (16/3), στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλο, ο Διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, Κώστας Χατζημίσιος, απευθύνοντάς του, επίσημη πρόσκληση για να κηρύξει την έναρξη των εργασιών της διήμερης ημερίδας χειρουργικής, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, στο Κοβεντάρειο. “Θα τα τοποθετήσω στις ειδικές προθήκες του Επισκοπείου ανέφερε ο Σεβασμιότατος”, ευχαριστώντας  τον κ. Χατζημίσιο για την έκπληξη που του επιφύλαξε. Τα εργαλεία αποτελούν κειμήλιο, σημειολογικής αξίας, καθώς χρησιμοποιήθηκαν στα πρώτα χειρουργεία, την εποχή που οι επεμβάσεις ήταν σπάνιες, επίπονες και πολύωρες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.