kozan.gr: 1η δύναμη, χωρίς αυτοδυναμία, με ποσοστό 46,16%, το “Δυναμικό ΤΕΕ” του Δ. Μαυροματίδη – 2η δύναμη, με σημαντική αύξηση των ποσοστών της (34,32%), η ΔΚΜ του Σ. Κιάνα – 3η δύναμη η Νέα Πρόταση Μηχανικών με ποσοστό 14,64% – Τελικά ανεπίσημα αποτελέσματα για την αντιπροσωπεία στο Περιφερειακό Τμήμα

4 Νοεμβρίου 2019
03:19

 

1η δύναμη, χωρίς αυτοδυναμία, με ποσοστό 46,16%, το “Δυναμικό ΤΕΕ” του Δ. Μαυροματίδη. 2η δύναμη, με σημαντική αύξηση των ποσοστών της (34,32%), η ΔΚΜ του Σ. Κιάνα. 3η δύναμη η Νέα Πρόταση Μηχανικών, του Ν. Συλλίρη, με ποσοστό 14,64%.

TEΛΙKA ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Πηγή πίνακα “Δυναμικό ΤΕΕ”)

577 Δυναμικό ΤΕΕ (Δημήτρης Μαυροματίδης)

429 ΔΚΜ (Στέργιος Κιάνας)

183 Νέα Πρόταση Μηχανικών (Νίκος Συλλίρης)

36 Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών (Κοζικόπουλος Κωνσταντίνος)

25  Ενωτικό Αριστερό Μέτωπο Μηχανικών (Βασιλόπουλος Χρήστος)

 

To μήνυμα του Δ. Μαυροματίδη

Σας ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθατε να μας στηρίξετε αλλα και όλους επίσης του συνδυασμούς και τους συναδέφλους για την ευπρεπή και ομαλή διαδικασία των εκλογών. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα μέλη του Δυναμικού ΤΕΕ για τον δύσκολο, όμορφο και ταυτόχρονα καθαρό αγώνα που δώσαμε για να καταστήσουμε το Δυναμικό ΤΕΕ ξανά πρώτη δύναμη.

23 σχόλια

    • 46 % είναι τεράστιο ποσοστό με άλλους συνδυασμούς! Είναι ο μόνος που κατάφερε να σταθεί και να κερδίσει. Το τι προσέφερε; Δημοκρατία έχουμε οι κάλπες μίλησαν!

  • Με κυβέρνηση ΝΔ και αυτοί ήρθαν δεύτεροι και καταιδρωμενοι. Όσο και να χρυσωνετε το χάπι φάνηκε ξεκάθαρα η δυναμική κάποιων που μας παρουσιάζονταν ως το νέο και το ελπιδοφόρο. Πάμε για αλλά τωρα

  • Τελος εποχης στο ΤΕΕ και αλλαγη στην προεδρια αν οι παρατάξεις που βγηκαν δευτεροι και τριτοι αποφασισουν να συνεργαστουν. αυτό είναι το μηνυμα. όλα τα αλλα είναι λογια να αγαπιομαστε

  • Νίκη χωρίς αυτοδυναμία συνεπάγεται με..ήττα αγαπητοί!! Όσο και να μην θελουμε να δούμε τα πράγματα ως έχουν θα νομίζουμε οτι κερδίσαμε!! Δυστυχώς αυτή ειναι η πικρή αλήθεια..φάνηκε περίτρανα πως κανένας τους,από τους αρχηγούς, δεν μπορεί να τραβήξει το συρμό …

  • ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΟ….ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΔΟΣ…..ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ….

  • Με Νέα Δημοκρατία με Κασαπιδη και όλη την περιφέρεια μαζί μόνο 34% ήττα μεγάλη έπρεπε ο Τζίτζικας επικεφαλής δεν τραβάει ο Κιανας

  • ΚΙΑΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΙΡΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΕΧΑΣΕΣ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ.

    • Η απλή αριθμητική λέει Μαυροματίδης 46 και Κιάνας 34. Εδώ και χρόνια 46>34.
      Για να καταφεύγεις σε ερμηνείες που προέρχονται από κάτι σαν την “πρώτη παράγωγο” του αποτελέσματος, μάλλον δεν σε ενδιαφέρει να ερμηνεύσεις το πραγματικό αποτέλεσμα αλλά να το προσαρμόσεις στις επιθυμίες σου.

    • Μετά το πατατράκ του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και το συνεχιζόμενο τέλμα του ΠΑΣΟΚ και η “Κουτσή Μαρία” ήξερε ποιος θα είχε προβάδισμα/άνοδο. Όποιον και να ρωτούσες από οποιαδήποτε συνδυασμό το ίδιο λέγανε.

      Αυτά όμως για τα κεντρικά, όπου οι περισσότεροι ψηφίζουν με κομματικά/ιδεολογικά κίνητρα (που έχει και νόημα καθώς η κεντρική αντιπροσωπεία μπορεί να επηρεάσει πολιτικές εξελίξεις).

      Στα τοπικά παίζουν μεγαλύτερο ρόλο οι προσωπικές γνωριμίες. Ο Μαυροματίδης (ασχέτως τί είναι και από πού προέρχεται) είχε συγκεντρώσει πολλούς νέους ανθρώπους, με ποικίλα backgrounds. Με αυτά τα δεδομένα τα πήγε μια χαρά. Και σιγά πια με το “τί έκανε, τί έκανε” – tοπικό τμήμα είναι, χωρίς ιδιαίτερο βήμα επιρροής. Για τα μεγάλα ζητήματα/προβλήματα της περιοχής έχει πάρει θέση και έχει βγάλει πορίσματα (τί λένε δεν ξέρω, δε τα διάβασα).

  • Παντως εαν θελησουμε να το δουμε και καπως αλλιως , η Κοζανη ισως ειναι ο μονος νομός στη χωρα οπου το ΠΑΣΟΚ + ΣΥΡΙΖΑ πανε πολυ καλα στους επιστημονικους συλλογους..βλεπε μηχανικους, ιατρους, φαρμακοποιους, οδοντιατρους κτλ κτλ.. εχουμε πολυ πλακα!!!

  • Οι εκλογές εγιναν, μάθαμε και τα αποτελεσματα, για το ΤΕΕ Θα ακούσουμε κάτι ξανά, μετα απο δυο χρονια, στις επόμενες εκλογές. Ρε παιδιά ποιος ο ρόλος του ΤΕΕ, τελικά; Ο κόσμος της περιοχης καίγεται απο τη νέα αποβιομηχάνιση και αυτοι τίποτα. Ουτε μια πρόταση, ουτε μια ημεριδα, σιγην ιχθύος. Δυτική Μακεδονία καληνύχτα.

  • Στις προηγούμενες εκλογές υπήρχαν στο ψηφοδέλτιο του Μαυροματίδη συγκεκριμένα άτομα από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας (τουλάχιστον 3)που πήραν αρκετές ψηφους και προφανώς τράβηξαν και από τον χώρο της ΝΔ. Αυτά τα άτομα στις χθεσινές εκλογές δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο Μαυροματίδη και ως εκ τούτου αρκετοί απελευθερώθηκαν και ψήφισαν εκεί που ανήκουν (ΔΚΜ). Και ερωτώ. Τι θα γινόταν εάν αυτοί ήταν εκ νέου με τον Μαυροματίδη??Θα έπερνε ο Μαυροματίδης χαλαρά αυτοδυναμία??Θα μπορούσε να ξεπεράσει το 30% ο Κιάνας?? Το 34% της ΔΚΜ, δεδομένου των συνθηκών είναι μεγάλη ήττα..Ότι και να λέτε ο Μαυροματίδης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ξέρει να κάνει εκλογές…Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε..Εδώ κατάφερε να πάρει με το μέρος του, παλιό πρόεδρο της Αντιπροσωπείας με την ΔΚΜ. Το ΠΤΑ σας πείραξε ορισμένους?? Ας σοβαρευτούμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.