Ευχαριστήρια επιστολή της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών: “Να ευχαριστήσουμε τους 1280 συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και ειδικότερα εκείνους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδειξαν με εμφατικό τρόπο τη στήριξή τους, αυξάνοντας τη δύναμη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών κατά 50%”

4 Νοεμβρίου 2019
14:55

 

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και των αποτελεσμάτων που προέκυψαν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 1280 συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και ειδικότερα εκείνους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδειξαν με εμφατικό τρόπο τη στήριξή τους, αυξάνοντας τη δύναμη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών κατά 50%!

Η επόμενη ημέρα για την παράταξή μας είναι ημέρα ευθύνης και δουλειάς, με στόχο τη δημιουργία ενός Περιφερειακού Τμήματος με αναβαθμισμένο, παραγωγικό και ουσιαστικό ρόλο, ανοιχτό σε όλους τους συναδέλφους.

Για τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Δυτικής Μακεδονίας

Ο Επικεφαλής

Κιάνας Μεν. Στέργιος

11 σχόλια

  • ΜΕ τόσους λυτούς και δεμένους που έπεσαν επάνω σου για να βγεις, έπρεπε να πάρεις πάνω από 50%.
    Δεν είσαι για όλα τα πόστα κ.Κιάνα .

  • Με τέτοια στήριξη από κόμμα, περιφέρεια και Κασαπίδη έπρεπε να φέρει αυτοδυναμία αλλά έφερε ήττα μεγάλη.

  • Ότι κι αν λένε ότι κι αν που αυτοί δεν ξέρουν να νικούν. Κιανα είσαι ο μεγάλος νικητής!!!!!! Και για όσους δεν ξέρουν μαθηματικά εσύ ανέβασες 10 μονάδες την παράταξή σου ενώ κάποιοι άλλοι έχασαν τα ποσοστά που ονειρευόταν.

    • Από την απλή αριθμητική σε προηγούμενο σχόλιο το έριξες στα προχωρημένα μαθηματικά. Επειδή όμως δυσκολεύεστε να το καταλάβετε θα σας το πω διαφορετικά. Είδατε κανέναν να παίρνει χρυσό μετάλλιο επειδή στη δεύτερη βολή του βελτιωσε την επίδοση του περισσότερο από κάποιον άλλο, παρόλο που ο δεύτερος έχει την καλύτερη βολή από όλους;
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.
      Αυτά τα “επιχειρήματα” είναι καλα για να χρυσωσετε το χάπι όταν θα κάνετε τον απολογισμό σας, αλλά όχι για να τα απευθύνετε στους ψηφοφόρους. Τους προσβαλλετε.

  • Πανηγυρίζει ο δεύτερος, που στηρίχθηκε από τον κομματικό μηχανισμό της νεο-εκλεγείσας κυβέρνησης και με περιφερειάρχη από το χώρο του, και παρόλα αυτά κατάφερε να χάσει με έντεκα μονάδες διαφορά…. Τι να πω;

  • ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑ ΣΤΕΡΓΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΟ ΣΑΣ ΟΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ.!!!!!!!!

  • ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ!!!
    ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ!
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.