172.000,00 € για πλακοσπεπή αγωγό στην Πεντάβρυσο του Δήμου Εορδαίας

5 Νοεμβρίου 2019
16:28
Κανένα σχόλιο

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην Πεντάβρυσο του Δήμου Εορδαίας, θα δώσει η ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη30 Οκτωβρίου 2019 για το έργο, «Επείγουσες εργασίες στον παράπλευρο δημοτικό δρόμο του 383 υδατορέματος στο αγρόκτημα Τ.Κ. Πενταβρύσου Δήμου Εορδαίας», προϋπολογισμού : 172.000,00 € (με Φ.Π.Α.) και αφορά την κατασκευή πλακοσκεπούς αγωγού για αντιπλημμυρική προστασία και διοχέτευση της πρόσθετης παροχής υδάτων, που καταλήγουν στη θέση αυτή.

Μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη για το έργο, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα για το επόμενο χρονικό διάστημα, να υλοποιηθούν παράλληλα έργα και παρεμβάσεις που θα λύσουν προβλήματα που έχουν να κάνουν, με την υγιεινή των κατοίκων και την προστασία του περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.