kozan.gr: Aυτοί είναι οι 8 δημοτικοί σύμβουλοι ( 4 – 4 από τους δύο συνδυασμούς, μετά από κλήρωση της 1 έδρας), που εκλέγονται στο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας κι αυτοί είναι οι 5 δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται, ως εκπρόσωποι, για τη Γ.Σ. στην ΚΕΔΕ (Αναλυτικά αποτελέσματα και με βίντεο)

10 Νοεμβρίου 2019
15:38

 

Όπως προαναφέρθηκε, μετά την εκλογική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10/11, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

– Ο Συνδυασμός “Ισχυρή Δυτική Μακεδονία”, που στηρίζει τον Χ. Ζευκλή, έλαβε ψήφους 40 και 4 έδρες

    • Συνδυασμός “Ενότητα Δ. Μακεδονίας”, που στηρίζει τον Γ. Δασταμάνη, έλαβε ψήφους 31 και 4 έδρες
    • Συνδυασμός “Λαϊκή Συσπείρωση” έλαβε ψήφους 4 καμία έδρα

Με βάση τα αποτελέσματα αυτοί είναι οι 8 δημοτικοί σύμβουλοι, που εκλέγονται στο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας και θα πλαισιώσουν τους 13 Δημάρχους, ώστε όλοι μαζί να απαρτίζουν το 21μελες Δ.Σ., το οποίο και θα κληθεί, σε νέα ημερομηνία, να εκλέξει το νέο πρόεδρο της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας.

  1. Κυριάκος Μιχαηλίδης (Ο πρώτος σε ψήφους Κ. Μιχαηλίδης θα είναι κι αυτός που θα συγκαλέσει, εντός 10ημερου, τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας για την εκλογή του νέου προέδρου και των υπολοίπων οργάνων.

2. Δημήτρης Καραστέργιος

3.  Ζιμπιλίδης Αλέξανδρος

4. Ευστάθιος Βασιλειάδης

5. Λευτέρης Ιωαννίδης

6. Ιωάννης Καραβασίλης

7. Δημήτρης Ηλιάδης

8. Παναγιώτης Βακόπουλος

** H Eλπίδα Κουμτζίδου, αν και συγκέντρωσε τον ίδιο αριθμό σε ψήφους (26) με τους Ευστάθιο Βασιλειάδη & Ζιμπιλίδη Αλέξανδρο, κατόπιν κλήρωσης ανακηρύχθηκε 1η επιλαχούσα

Επίσης αυτοί είναι οι 5 που εκλέγονται στην ΚΕΔΕ, οι οποίοι, επίσης, θα πλαισιώσουν τους 13 δημάρχους, ώστε αυτοί οι 18 στο σύνολο, να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

  1. Ευάγγελος Σημανδράκος (πρώτος σε ψήφους)

2. Kώστας Κυριακιδης

3. Μηταλίδης Κιμων

4. Δημήτρης Κοσμίδης

5. Στέφανος Μπίρος

Βίντεο με την κλήρωση της 1 έδρας, για τη διαδικασία των εκλογών στην ΠΕΔ . Από την κλήρωση που έγινε την έδρα πήρε ο συνδυασμός “Ενότητα Δ. Μακεδονίας”, που στηρίζει τον Γ. Δασταμάνη:

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα σε ψήφους των υποψηφίων ανά συνδυασμό, με βίντεο (ανακοίνωση) και φωτογραφίες (ψηφοδέλτια)

Συνδυασμός “Ισχυρή Δυτική Μακεδονία”, που στηρίζει τον Χ. Ζευκλή (Αναλυτικά οι ψήφοι)

  • Συνδυασμός “Ενότητα Δ. Μακεδονίας”, που στηρίζει τον Γ. Δασταμάνη (Αναλυτικά οι ψήφοι)

Συνδυασμός Λαϊκή Συσπείρωση

 

Για το εποπτικό συμβούλιο της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας

 

 

 

kozan.gr

20 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.