Τελιγιορίδου (βουλευτής Καστοριάς) κατά Μητσοτάκη: Η «επιτυχία» του Κρόκου Κοζάνης και η «πολιτική απατεωνιά»

11 Νοεμβρίου 2019
05:21

Την εξαγωγή του κρόκου Κοζάνης και των ακτινιδίων στη Κίνα, δήλωσε στην χθεσινή συνέντευξή του, ότι πέτυχε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά το πρόσφατο ταξίδι του.

«Πέτυχε αυτά που είχαν οριστικοποιηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και κατά το ταξίδι μας στην Κίνα τον περασμένο Μάιο» απαντά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

 

Η ανάρτηση της Ολ. Τελιγιορίδου:

«Ο κ. Μητσοτάκης τώρα στον skai και τον Γιώργο Αυτιά είπε πως πέτυχε στο ταξίδι του στην Κίνα την εξαγωγή του κρόκου Κοζάνης και των ακτινιδίων από όλη τη χώρα.

Πέτυχε ο κ. Μητσοτάκης αυτά που είχαν οριστικοποιηθεί από την κυβέρνησή μας κατά το ταξίδι μου στην Κίνα τον Μάιο.

Πολιτικοί απατεώνες που με ψέματα κοροιδεύουν τον κόσμο.

ΥΓ: το ΔΤ στις 22 Μαιου 2019 από την επίσημη σελίδα του ΥΠΑΑΤ για του λόγου το αληθές.»

=========================

www2.minagric.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 22 Μαΐου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι της Υφυπουργού ΥΠ…

 

Πηγή tvxs.gr

5 σχόλια

  • Επειδή πετύχατε πολλά πήγατε αντιπολίτευση άντε πρωί πρωί μην ακούσετε τπτ χειρότερα μην μιλάτε φτάνει το κακο που κάνατε

  • Προσπαθώ να καταλάβω ποιοι λέγαν ψέματα και κορόιδευαν τον κόσμο αν μπορείς… να μας κάνεις ……μια ανάλυση!!!!!

  • τους χιλιαδες τονους κροκου που θα καλυψουν την ζητηση της αγορας στην ΚΙΝΑ!!!! ρε πατε καλα;;; οι κινεζοι με το που δουν οτι η προσφερομενη ποσοτητα ειναι λιγη θα πανε κ σε αλλες αγορες για να συμπληρωσουν. οχι θα περιμενουν εσας χαχαχαχα
    για τα κινεζικα παζαρια φυσικα κ δεν εχετε ιδεα μου φαινεται βεβαια γιατι με το που ξεκιναν σε τιμη πρωτης προσφορας κατεβαζουν τη δικια τους κατα 70% τουλαχιστον, να δουμε με τι τιμη θα πληρωθει ο κροκος που καθε χρονια την τελευταια 5ετια παλευει να βγαλει τα εξοδα του.καλες οι ευχες αλλα δεν πιανουν…

  • Ότι και αν γράφετε, όλοι ξέρετε την αλήθεια. Εσείς οι ίδιοι γράφατε σχόλια εδώ στο Kozan όταν έβγαζε δελτίο τύπου ο Καρυπίδης τον Απρίλιο και κοροϊδεύατε. Ξυδάκι!!! Το παρακάτω link για όλους σας ξεχασιάρηδες..
    https://kozan.gr/archives/183619

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.