Κασαπίδης για CETA: Δεν είναι τίποτα τετελεσμένο

17 Μαρτίου 2017
20:05

Tην πλήρη κατοχύρωση της φέτας στην εμπορική συμφωνία ΕΕ-Καναδά (CETA) και σε όλες τις διεθνείς συμφωνίες της ΕΕ ζητά με έγγραφο το οποίο κατέθεσε στη Βουλή και συνυπογράφει με παραγωγικούς φορείς, ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης.

Όπως σημειώνει ο κ. Κασαπίδης μιλώντας στο insider.gr και απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο είναι τελικά εφικτό αυτή τη στιγμή να «σωθεί η παρτίδα», αναφέρει: «πρέπει να αρθεί η αδικία που συντελείται εις βάρος της χώρας μας. Δεν είναι τίποτα τετελεσμένο. Λειτουργούμε ως άνθρωποι και απευθυνόμαστε επισήμως σε φορείς και σε κάθε εμπλεκόμενο όπως είναι η ΕΕ. Κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα. Δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές. Α δεν ψηφιστεί στην ελληνική Βουλή, μπορούμε να την ανατρέψουμε».

Πηγή http://www.insider.gr/epiheiriseis/emporio/41174/kasapidis-gia-ceta-den-einai-tipota-tetelesmeno

10 σχόλια

  • Και που ήσουν Γιώργο μέχρι τώρα ;;; Τομεάρχης Αγροτικού ήσουν , γιατί δεν έκανες τίποτα εδώ και έξι μήνες που γινόταν η συζήτηση στην Ε.Ε . Ούτε μία λέξη ουτε ένα λεπτό αφιέρωσες για τη φέτα . Άσε τα μεγαλα λόγια . Τίποτα δεν έκανες Γιώργο μου τίποτα , μόνο τη “θεσάρα ” κοίταγες , ουτε φέτα ουτε τίποτα ! Τώρα προσπαθείς να μοιράσεις “σανό” .. Σε κατάλαβαν .

    • Ε Όχι και ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε μέχρι και για “γραφικός” για τη φέτα που ήταν!!!!!
      Μάλον είσαι εκτός πραγματικότητας!

  • γιώργο,είχαν τελείωσει προ πολλού,πηγαίνατε στην ευρωβουλή και σας έπερνε ο ύπνος με ανοιχτά μάτια…τώρα,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

  • Είμαι σε ένα κόμμα που ψήφισε να πουληθεί η φέτα αλλά εμένα με ψηφίζουν οι αγρότες – κτηνοτρόφοι , τι κάνω ; Την πάπια και δουλεύω τον κόσμο , το μόνο που με παίζει είναι η καρέκλα

  • ΤΑ ΟΛΟ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Κ.ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ !!!ΚΑΛΗ ΚΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.