kozan.gr: Χρηματοδοτικό εργαλείο, για τους αγρότες, ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου, από την ΖΕΠ, στην Κοζάνη, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

12 Νοεμβρίου 2019
13:02

 

Χρηματοδοτικό εργαλείο προς τους αγρότες ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στην ΖΕΠ, στην Κοζάνη, κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα: “Εταιρική σχέση για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2021 – 2027”, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας. «Συμφωνήσαμε σε μία βοήθεια σημαντική για τον αγροτικό τομέα της χώρας και τους νέους αγρότες, που προσεγγίζει τα 200 εκατ. ευρώ, χρήματα τα οποία, για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια που λειτουργεί η  Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων στην Ελλάδα, θα προωθηθούν κατευθείαν στους Έλληνες αγρότες, για να μπορέσουν να εκσυγχρονίσουν την παραγωγή τους», ανέφερε ο κ. Σκρέκας. Επίσης ο κ. Σκρέκας μίλησε για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού των αγροτών, την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάρκων, ενώ έκανε και αναφορά στην ενέργεια.

Θ. Τέγος



3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.