kozan.gr: H Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας προχωρά στην πρόσληψη συμβούλου, που θα θα παράσχει υπηρεσίες για την τεχνική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την προετοιμασία και υλοποίηση των δράσεων τουριστικής ανάπτυξης

12 Νοεμβρίου 2019
16:27

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας προχωρά στην πρόσληψη συμβούλου, που θα θα παράσχει υπηρεσίες για την τεχνική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την προετοιμασία και υλοποίηση δράσεων τουριστικής ανάπτυξης. Σήμερα Τρίτη 12/11 δημοσιεύτηκε η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (κλικ εδώ), με επιλογή από το εγκεκριμένο Μητρώο Συμβούλων Τεχνικής Υποστήριξης της ΕΥΔΕΠ/ΠΔΜ και σας καλούμε για την υποβολή προσφοράς για την Ανάθεση της δράσης.

Ο ανώτατος προϋπολογισμός της δράσηςανέρχεται στην καθαρή αξία των48.300,00€(σαράντα οχτώ χιλιάδων τριακοσίων ευρώ) πλέον ΦΠΑ 24%, δηλαδή στο συνολικό ποσό των 59.892,00€(πενήντα εννέα χιλιάδων οχτακοσίων ενενήντα δύο ευρώ)και θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους,στο πλαίσιο του άξονα 12: «Τεχνική Βοήθεια (ΕΤΠΑ)» του Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία 2014-2020»και ειδικότερα της με αριθ. 2177/03.06.2016 Απόφασης Ένταξης της Πράξης με τίτλο«Υπηρεσίες Συμβούλων Τεχνικής Υποστήριξης της ΕΥΔΕΠ/ΠΔΜ» στο Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία 2014-2020»και MIS 5001125,2.Η διάρκεια της δράσης ανέρχεται σε τριάντα οχτώ (38) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης,3.Ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών ορίζεται η27ηΝοεμβρίου2019. Οι προσφορές υποβάλλονται στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ΖΕΠ Κοζάνης, 50100 Κοζάνη, 2οςόρ.4.Η τελική επιλογή του αναδόχου θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.