kozan.gr: Απάντηση Σημανδράκου σε Ιωαννίδη για τις ασφαλτοστρώσεις: “Κύριε Ιωαννίδη, δεν οικειοποιούμαι κανένα έργο, αν και με την ευρεία του όρου έννοια οι ασφαλτοστρώσεις δεν αποτελούν έργο αλλά αυτονόητη αρμοδιότητα του Δήμου”

12 Νοεμβρίου 2019
19:44

Απάντηση στα όσα έγραψε νωρίτερα ο Λ. Ιωαννίδης έδωσε, πριν από λίγο, μέσω facebook ο Ε. Σημανδράκος. Όπως σημειώνει: “Κύριε Ιωαννίδη, δεν οικειοποιούμαι κανένα έργο, αν και με την ευρεία του όρου έννοια οι ασφαλτοστρώσεις δεν αποτελούν έργο αλλά αυτονόητη αρμοδιότητα του Δήμου. Σε κάθε περίπτωση αυτό που αδυνατώ να κατανοήσω είναι γιατί εξακολουθείτε να λειτουργείτε σαν ένα παράλληλο γραφείο τύπου εδώ και δύο μήνες. Μήπως προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο για κάτι;
Και επί της δικής μου θητείας στην Π.Ε. Γρεβενών σχεδιάστηκαν, μελετήθηκαν και δημοπρατήθηκαν έργα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τα οποία σήμερα υλοποιούνται αλλά δεν έχω πλέον κάποιου είδους «ανασφάλεια» ώστε να προβάλλω εκ των υστέρων το όποιο έργο εκείνης της περιόδου. Τώρα έχει αναλάβει άλλη Περιφερειακή Αρχή η οποία παίρνει τη σκυτάλη και συνεχίζει.

Η Κοζάνη σήμερα έχει Δημοτική Αρχή και όπως δηλώσαμε στο πρόσφατο παρελθόν, ό,τι παρέλαβε και βρίσκεται σε εκκρεμότητα θα ολοκληρωθεί, όπως άλλωστε πράξατε κι εσείς κατά τη θητεία σας υλοποιώντας το έργο της πριν από σας Δημοτικής Αρχής. Ψυχραιμία λοιπόν και υπομονή!”

19 σχόλια

  • Την πήρες Λευτέρη την απάντηση σου ή ακόμα ψάχνεσαι με τους δημοτικούς συμβούλους που κάνουν αναρτήσεις στο Facebook για τα μεγάλα σας έργα. Μπράβο κ. Σημανδράκο για άλλη μια φορά σταθήκατε στο επίπεδο που σας αρμόζει.

  • Και οι αλλοι παιζαν τα παιχνιδια για τις εθνικες εκλογες.Μπραβο Σημανδρακο εισαι άξιος και ας μην σε πιστεψαν οι πολλοί, συνέχισε να δινεις δικιο σε εμας τους υπολοιπους.

  • Αφού ειναι αυτονόητη αρμοδιότητα γιατί δώσατε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των δύο αντιδημαρχων να “εποπτευουν” τα έργα και δεν βγαλατε μια τυπική ανακοίνωση;

  • Εδώ πήγες και βγήκες ολόκληρο βίντεο και έκανες δήλωση με τα μηχανήματα από πίσω, ποιον δουλεύεις? Συνεχως προσπαθείς να δείξεις ότι όλα είναι δικά σου έργα, κηδεία με ξένα κόλλυβα!

  • Εδώ αυτός έβγαλε φωτογραφία να μιλάει στο κολυμβητήριο και η λεζάντα έγραφε “εμείς μιλάμε με εργα”… Ήμαρτον πια οι ανούσιες δημοσιεύσεις χωρίς να έχουν κάτι να πουν…

  • Το να έρχεστε συνέχεια σε αντιπαράθεση με τον κύριο. ΙΩΑΝΝΙΔΗ δεν σας κάνει καλύτερο από αυτόν. τα έργα γεινοτε με πράξεις και όχι με λόγια. .

  • Δυσκολα να βρει ξανα το βηματισμο της η κινηση. Απαραιτητη προυποθεση η αλλαγη ηγεσιας. Χρειαζεται θαρρος να αναγνωρισει κανεις τα λαθη του. Αντιπολιτευση χρειαζεται και οχι ανουσιες επιθεσεις στη νεα δημοτικη αρχη. Κριμα. Χαθηκε το οποιο επιπεδο υπηρχε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.