kozan.gr: O Kώστας Δεσποτίδης στους υπογράφοντες της ιδρυτικής διακήρυξης της νέας παράταξης «Συντονισμός αιρετών»

4 Δεκεμβρίου 2016
10:30

O Kώστας Δεσποτίδης στους υπογράφοντες της ιδρυτικής διακήρυξης της νέας παράταξης «Συντονισμός αιρετών». Όχι, δεν πρόκειται για κάποια νέα παράταξη, στα του δήμου Κοζάνης.  «Συντονισμός Αιρετών» είναι το όνομα της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης στο χώρο της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης. Η νέα παράταξη προήλθε από τους κόλπους της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας η οποία πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδρυσή της ανακοίνωσε χθες από το βήμα του συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, το μέλος του δ.σ. της ΚΕΔΕ Τάσος Κανταράς.

Πρόκειται ουσιαστικά για τη διάσπαση της αυτοδιοικητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, ως επακόλουθο της διάσπασης η οποία έγινε στο κόμμα τον Αύγουστο του 2015, με την αποχώρηση εκατοντάδων στελεχών, μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Την ιδρυτική διακήρυξη της νέας παράταξης όπως παρουσιάστηκε χθες, συνοδεύουν 85 υπογραφές οι οποίες, πλέον, έχουν ξεπεράσει τις εκατό. Σε αυτούς περιλαμβάνονται δύο μέλη του δ.σ. της ΚΕΔΕ, ο κ. Κανταράς ο οποίος είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Πολυγύρου και ο Νίκος Σακούτης, επικεφαλής παράταξης στο δήμο Πετρούπολης. Στους 85 περιλαμβάνονται επίσης 14 σύνεδροι της ΚΕΔΕ και περίπου 30 επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων.

http://voria.gr/article/i-diaspasi-tou-siriza-sto-sinedrio-tis-kede-sti-thessaloniki

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.