kozan.gr: Συμπολίτης μας, από την Κοζάνη, πήρε μπογιά κι έβαψε, επαναφέροντάς την στην αρχική της κατάσταση, μια βρύση στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, η οποία είχε βανδαλιστεί με συνθήματα (Φωτογραφίες)

17 Νοεμβρίου 2019
10:22

 

Συμπολίτης μας, από την Κοζάνη, πήρε μπογιά κι έβαψε, επαναφέροντάς την στην αρχική της κατάσταση, μια βρύση στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, η οποία είχε βανδαλιστεί με συνθήματα. Πρόκειται για τον κ. Δημήτριο Κοβαλέγγο, ο οποίος, ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ανέφερε: “Ας κάνουμε όλοι μας έστω και το παραμικρό κι όλα θα αλλάξουν”.

 

10 σχόλια

  • Φυσικά και είναι αξιέπαινη πρωτοβουλία αλλά μέχρι εκεί…Ο μέσος πολίτης δυστυχώς όταν βγαίνει από την εξώπορτα του διαμερίσματος αδιαφορεί για οτιδήποτε κοινόχρηστο και θεωρεί ότι πάντα υπεύθυνος είναι κάποιος άλλος!!

    • Μπραβο στον εθελοντη συνδημοτη μας! Συμφωνω για την αντιληψη περι κοινοχρηστων. Ετσι ειναι. Ο σεβασμος και η φροντιδα τους ειναι ευγενεια και πολιτισμος. Σπανια πραγματα για τον νεοελληνα παρτακια.που ομως τον αφηνει το κρατος να παραμενει ετσι. Βλεπω συχνα στο απεναντι μπαλκονι καποιον να καθαριζει πορτοκαλια και να τα ριχνει στο πεζοδρομιο και ο,τι τρωει μετα να τα φτυνει κι αυτα μασημενα κατω και καποια πεφτουν πανω στα παρκαρισμενα αμαξια. Ενα καλο προστιμο του χρειαζεται,αλλα ΠΟΙΟΣ;;;;ποτε; ΠΟΤΕ!

  • Ενα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και σε ευχαριστούμε πολύ για αυτη την κίνηση οποιος και αν το έκανε! Και ας ξερουμε ότι θα πανε παλι ολα αυτα τα παιδια χωρις παιδία και θα το βανδαλισουν χωρις λόγο!!

  • Εγώ αύριο θα πάω να τρίψω τα παγκάκια απ τα γκραφίτι και αν μπορεί κάποιος άλλος να τρίψη τα κάγκελα και να τα βάψι.

  • Συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας για την πρωτοβουλία του.Αλλά πιστεύω πώς ειναι δουλειά του δήμου να παρεμβαίνει με το προσωπικό του.Κάποιοι υπεύθυνοιτου δήμου των τεχνικών υπηρεσιών μπορούν καθημερινά να καταγράφουν τις μικρές ή μεγαλύτερες ασχήμιες της πόλης και να παρεμβαίνουν.Και μη μου πείτε πως δεν υπάρχει προσωπικό ή χρήματα ,διαθεση δεν υπάρχει και ωχαδερφισμός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.