Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τη βίαιη συμπεριφορά πολίτη σε βάρος εργαζόμενης, στα ΤΕΠ του Μποδοσακείου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου

18 Νοεμβρίου 2019
11:12

 

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τη βίαιη συμπεριφορά πολίτη σε βάρος εργαζόμενης, στα ΤΕΠ του Μποδοσακείου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

10 σχόλια

  • Μάλλον ξύπνησε στραβά ο πολίτης και επιτέθηκε στο ευγενέστατο και πολλές φορές καθόλου αγενή προσωπικό του νοσοκομείο. Δυστυχώς στο ελλάντα δεν υπάρχει αντίλογος και οι δημόσιοι υπάλληλοι νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο και το ακαταλόγιστο και ότι μπορούν να συμπεριφέρονται όπως γουστάρουν.

  • Δεν μας λενε ομως τι εργαζομενη: καθαριστρια,μαγειρισσα,φροντιστης,μεταφορεας ή νοσηλευτρια; Μηπως να αποκλεισουμε απο τωρα καποιες περιπτωσεις; Μηπως το καποιο προσωπικο φερεται αγενως στους νοσηλευομενους; Λεω, διοτι εχω ζησει.

  • Όταν θα μάθετε να σέβεστε τον κόσμο που έρχεται πονεμένος/ταλαιπωρημένος/άρρωστος, να έχετε μια στοιχειώδη ευγένεια και αφήσετε στην άκρη το υφάκι και την ειρωνία, τότε ίσως (ίσως!) σας σεβαστεί και ο πολίτης που σας πληρώνει.

  • Ορισμένοι συμπολίτες μας έχουν αποθρασυνθεί τελείως όπως οι παραπάνω αχαρακτήριστοι σχολιαστές. Δείχνουν με κάθε ευκαιρία το θλιβερά χαμηλό επίπεδο που έχει φθάσει η κοινωνία μας..

    • Το επίπεδο της κοινωνίας κρίνεται πρωτίστως από το πόσο σέβεσαι τον συμπολίτη σου. Εάν εσύ έχεις τον πόνο σου / την αγωνία σου / υποφέρεις και πας σε ένα νοσοκομείο όπου μπορεί να υπάρχει κάποιος / κάποια δημόσιος υπάλληλος (με μονιμότητα που δεν τους κουνάει κανένας) και μιλάει προκλητικά / προσβλητικά / ειρωνικά γιατί δεν έχει παιδεία, ο πολίτης αγανακτεί και αντιδράει. Και καλός αντιδράει μπας και αλλάξει κάτι. Δεν είμαστε όλοι ραγιάδες για να σκύβουμε το κεφαλάκι μας. Όλα στους ιδιώτες όπως στις ανεπτυγμένες κοινωνίες μπας και σωθούμε.

    • Μην τα γενικεύεις. Καθόμαστε καλά σε αυτούς που μας σέβονται. Σε αυτούς που νομίζουν ότι τα δημόσια νοσοκομεία και γενικά οι δημόσιες υπηρεσίες είναι το τσιφλίκι της μητέρας τους και μας προσβάλουν άδικα αντιδράμε αγαπητέ φίλε. Και θα αντιδράμε μέχρι να επικρατήσει πολιτισμός και σεβασμός στις μεταξύ μας σχέσεις.

  • Έχω πάει αρκετές φορές στο μποδοσακειο Πτολεμαΐδας κ έμεινα ευχαριστημενη από την εξυπηρέτηση κ από τους γιατρούς τώρα αν ο συγκεκριμένος κύριος είχε κάποιο πρόβλημα κ παρεκτραπηκε είναι θέμα, έχω πάει κ στης Κοζάνης όμως κ δν έμεινα ευχαριστημενη από κάποιους γιατρούς γιατί έχουν θράσος κ σε μιλάνε απότομα κ αγενεστατα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.