«Βραβείο Συνεργασίας» για το τραγούδι «Χώρα Ελλάδα μας γλυκιά» στο Διαγωνισμό του Μαθητικού Ραδιοφώνου – Συμμετοχή στους στίχους είχαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού

18 Μαρτίου 2017
21:43
Κανένα σχόλιο

Ειδικό «Βραβείο Συνεργασίας» πήρε το τραγούδι μας «Χώρα Ελλάδα μας γλυκιά» στον Διαγωνισμό του Μαθητικού Ραδιοφώνου «European School Radio».

Η τελετή βράβευσης έγινε την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Ρέθυμνο. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 93 σχολεία, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, από την Ελλάδα και την Κύπρο με τραγούδι και 132 σχολεία με ραδιοφωνικό μήνυμα.

Το τραγούδι «Χώρα Ελλάδα μας γλυκιά» δημιουργήθηκε με τη συνεργασία 11 ελληνικών σχολείων από όλον τον κόσμο. Την ιδέα και τον συντονισμό της όλης προσπάθειας είχε η κυρία Βάσω Μπασίνα, δασκάλας του ελληνικού Σχολείου Βουκουρεστίου. Η σύνθεση της μουσικής είναι του Νίκου Ντόνα, εκπαιδευτικού μουσικής. Έπαιξαν και τραγούδησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.

Συμμετοχή στους στίχους είχαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού.

Να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του Μαθητικού Ραδιοφώνου που μας έδωσαν την ευκαιρία να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό.

Να ευχαριστήσουμε τους ακροατές που ψήφισαν το τραγούδι μας για το Βραβείο κοινού, που μας έφερε τελικά στην τρίτη θέση.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους δημοσιογράφους που στήριξαν την προσπάθειά μας και προώθησαν το τραγούδι μας μέσα από τις ιστοσελίδες τους.

Πηγή http://gikas-daskalos.blogspot.gr/2017/03/blog-post_18.html

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.