Επισκέψεις – Συναντήσεις του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης   Γιώργου Αμανατίδη στην Πτολεμαΐδα

18 Νοεμβρίου 2019
18:22
Κανένα σχόλιο

Ο κ. Αμανατίδης επισκέφτηκε τον ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας και συζήτησε με την προϊσταμένη κ. Μπέση και τους εργαζομένους, οι προτάσεις που διατυπώθηκαν ήταν ενδιαφέρουσες.

Έπειτα ακολούθησε συνάντηση με την διευθύντρια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Πτολεμαΐδας κ. Χατζοπούλου.

Στον ΕΦΚΑ Πτολεμαΐδας συνάντησε τον διευθυντή του υποκαταστήματος Πτολεμαΐδας κ. Μίχο, τον Περιφερειακό διευθυντή κ. Σιακάτη και τους εργαζομένους που προσπαθούν προς όφελος της κοινωνικής ασφάλισης των πολιτών.

Κλείνοντας τις συναντήσεις ο κ. Αμανατίδης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας και το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας συζητώντας με τον Διοικητή κ. Σπυρίδη και με τον κ. Τάσιο, Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.