Αποτελεσματική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη για το σημαντικό έργο του κάθετου άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα (Δελτίο τύπου)

18 Νοεμβρίου 2019
22:34
Με το άρθρο 37 του σχεδίου νόμου για την “Απελευθέρωση αγοράς ενέργειας, εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και στήριξη των ΑΠΕ” ρυθμίζεται το θέμα και δίνεται η δυνατότητα κατασκευής του κάθετου οδικού άξονα από Φλώρινα προς Πτολεμαΐδα. Στο άρθρο 37 του σχετικού νομοσχεδίου περιγράφεται η τροποποίηση του άρθρου 2 του ν. 4533/2018.
Η συγκεκριμένη ρύθμιση προσφέρει ασφάλεια στο σχεδιασμό και υλοποίηση του έργου και ανοίγει το δρόμο στην ένταξη της αναγκαίας χρηματοδότησης για τις μελέτες και την κατασκευή στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.
Πλέον ο μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος και οφείλουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Την προετοιμασία της νομοθετικής ρύθμισης και της αιτιολογικής παρουσίασα σε σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Υφυπουργού Ενέργειας κ. Θωμά, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη του Βουλευτή Φλώρινας κ. Αντωνιάδη, του προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής κ. Κιουρτσίδη και στελεχών της καθώς και συνεργατών του Υφυπουργού.

Ευχαριστίες στον Υφυπουργό κ. Θωμά, για την υιοθέτηση της πρωτοβουλίας μας και την προώθησή της στο πλαίσιο του σχεδίου νόμου.

3 σχόλια

  • ΜΠΡΑΟΒ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΜΩΣ Κ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΜΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΟΣΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ.

    • ΜΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΟΣΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.

      Δηλαδή καλέ μου άνθρωπε ο κάθετος άξονας Φλώρινα – Πτολεμαΐδα δεν θα πάει στο τελωνείο της Νίκης; Ή θα χτίσουμε τείχος ώστε να αποκλστει η Βόρεια Μακεδονία από την ΕΛΛΙΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.