O Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου απαντά στην Ρ. Σπυρίδου που τον χαρακτηρίζει ως Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ: “Φαίνεται ότι η κυρία Σπυρίδου κρίνει εξ ιδίων ορμώμενη, προφανώς παγιδευμένη στη μικροκομματική της οπτική”

19 Νοεμβρίου 2019
10:51

 

(Aπάντηση στη συνέντευξη της κας Σπυρίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του FLASH της Δευτέρας 18/11/2019)

Προφανώς η κυρία Σπυρίδου στερείται τόσο πολιτικής ευγένειας, όσο και των βασικών αρχών της φιλοξενίας.

Ο Δήμαρχος οφείλει να υποδέχεται με τη δέουσα διαδικασία αλλά και με ευγένεια και φιλοξενία όλους τους θεσμικούς παράγοντες της χώρας.

Δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα και οι κομματικοί μηχανισμοί και αυτό το αποδείξαμε προεκλογικά. Ειδάλλως θα επιζητούσαμε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ τότε που ήταν μάλιστα κυβέρνηση και όχι τώρα, άλλωστε τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές – αλλά όχι στο δικό μας ψηφοδέλτιο…

Φαίνεται ότι η κυρία Σπυρίδου κρίνει εξ ιδίων ορμώμενη, προφανώς παγιδευμένη στη μικροκομματική της οπτική.

7 σχόλια

  • Μαλλον ξεχνα ο Ελευθεριου οταν προεκλογικα μιλουσε με την Νομαρχιακη του ΣΥΡΙΖΑ για στηριξη…μια εγινε το λαθος, αλλα δεν θα ξανα γινει!

  • Η περιοδία του Τσίπρα είναι πανελλαδική όντως για τη διεύρυνση μέσω του isyriza, αλλά στα Σέρβια δεν είχε τέτοια μορφή, δεν έγινε καμιά αναφορά. Όσο για την προεκλογική συζήτηση με τη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στην αρχή με τη συμμετοχή πολλών υποψηφίων, που είναι το μεμπτό;

  • Ο δήμαρχος μετά την κατακραυγή και “πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις”, αρνήθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Να του θυμίσω την προσφώνηση προς τον Τσίπρα με τα τρία ΑΛΦΑ (Αλέξης, Αριστερά, Αλιάκμονας(;)ή την ευχή να γίνει πρωθυπουργός; Συριζαίος με τα όλα του.
    Δικαίωμά του σε προσωπικό επίπεδο, απαράδεκτο ως δήμαρχος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.