Ώρα 16:30: Αναγνώστης του kozan.gr μας ενημερώνει για τροχαίο ατύχημα στον κόμβο του πρώην ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης κι εφιστά την προσοχή σε διερχόμενους οδηγούς για μικροθραύσματα στο οδόστρωμα (Φωτογραφίες)

19 Νοεμβρίου 2019
16:30

Αναγνώστης του kozan.gr μας ενημερώνει για τροχαίο ατύχημα στον κόμβο του πρώην ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης, που συνέβη πριν από λίγο (μεταξύ 16:00 -16:30) κι εφιστά την προσοχή σε διερχόμενους οδηγούς για μικροθραύσματα στο οδόστρωμα.

 

15 σχόλια

  • ΤΕΙ ήταν, ΤΕΙ είναι.

    Το πανεπιστήμιο είναι κατακτητής και ναρκοθέτης της ελληνικης εκπαίδευσης και της οικονομικής αναπτυξης της χώρας.

  • ο δρομος με τις περισσοτερες κακοτεχνιες μαζεμενες στη δυτικη μακεδονια ισως και ο χειροτερος δρομος της βορειου ελλαδος!!! κι ομως κανενας υπευθυνος δεν εχει μεριμνησει καταλληλα ωστε να βελτιωθει στο ελαχιστο αντιθετως μαλιστα ακομα και οι τελευταιες παρεμβασεις μονο χειροτερα λειτουργησαν και δυσκολευουν αφανταστα την οδηγηση ακομα και σε πολυ χαμηλες ταχυτητες οπως 20-30km/h ..αυτες δηλαδη τις οποιες πετυχαινεις με ενα γρηγορο βαδην!!!!!!!!!!!! ελεος!!!! ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Σ Ω Σ Τ Α ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕς ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3-4 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟΥ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

    • Ο δρομος έδωσε λύση στην κυκλοφορία. Όποιος νομίζει ότι βρίσκεται σε αούτομπαν,καλά να πάθει.

      Το όριο είναι 50Km/h.

      • Ο δρόμος αυτος ειναι επικίνδυνος ακόμα κι όταν κίνησε με 50χλμ/ώρα !! Στροφές με ανάποδες κλίσεις και απέραντη κατηφόρα χωρίς την απαραίτητη σημανση&διαγραμμιση ενώ οι δυο κυκλικοί κομβοι που δημιουργήθηκαν εκ των υστέρων απλα εμποδίζουν την ομαλή διέλευση των οχημάτων αντί να βελτιώνουν την κυκλοφορία!! Αλλα τι ακριβώς συζητάμε κύριοι αυτή τη στιγμή!!! Μήπως τελικά συζητάμε για την πλήρη ανικανότητα μηχανικών κατασκευαστών κτλ κτλ..??? Μάλλον αυτό συζητάμε…

  • Ρε παιδια και τι μπορεί να κανει ο οδηγός αν έχει μικροθραύσματα στο δρόμο; Για ποιά προσοχή μιλάμε; Μπορεί να μειώσει ταχύτητα αλλά αν είναι να το πατήσει θα το ματήσει, δε μπορεί να τα δει πχ.

    • ο συγκεκριμενος δρομος παιρνει βραβειο κακοτεχνιας και επικινδυνοτητας. ειλικρινα θα ηθελα να γνωρισω προσωπικα και απο κοντα τους μηχανικους-εργολαβους που παρεδωσαν ενα τετοιο εργο αλλα και εκεινους τους υπευθυνους του Δημου που παρελαβαν αυτο το εργο. ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ.

          • Ολόκληρο το κομμάτι ειναι χάλια. Πρεπει να διορθωθεί,από την αρχή να γίνει μελέτη,δεν νοείται τέτοια προχειρότητα. Από Κοζάνη μέχρι και την είσοδο των κοιλων η κατάσταση του δρόμου ειναι απερίγραπτα άθλια.

      • Να μας πεις με ποια ιδιοτητα μιλας… Επιστημονα εκ του προχειρου.

        Ο κάθε λέει τη μπουρδα του και οι σανοφάγοι χειροκροτουν.

        • Οι ανάποδες στροφές με φυγόκεντρες κλίσεις και όχι κεντρομολες όπως θα έπρεπε να κατασκευάζονται εξ αρχής…είναι μπούρδες αγαπητέ?????…εμ για αυτό φτάσαμε στον πάτο… επειδή δεν ξέρετε γιατί πράγμα μιλάτε και κάνετε και υποδείξεις και χλευαζετε κιόλας!!! Η ανοησία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή!!! Μπράβο συνεχίστε έτσι..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.