Επισκέψεις Αντιδημάρχων Κ. Κυριακίδη & Γ. Δουγαλή σε χωριά του Δήμου Κοζάνης για καταγραφή προβλημάτων ανά Τοπική Κοινότητα

21 Νοεμβρίου 2019
12:54

Επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες Δρεπάνου, Εξοχής, Ν. Χαραυγής και Λυγερής του Δήμου Κοζάνης πραγματοποίησαν την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, οι Αντιδήμαρχοι Δημοτικών Ενοτήτων, Γιώργος Δουγαλής και Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κώστας Κυριακίδης.

Στόχος της επίσκεψης ήταν να διαπιστωθεί το επίπεδο συνεργασίας των Τοπικών Κοινοτήτων με τις δημοτικές υπηρεσίες, καθώς και να καταγραφούν τα προβλήματα των κατοίκων. Σε αυτό το πλαίσιο οι Αντιδήμαρχοι ζήτησαν την συνεργασία των κατοίκων και την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά, υπογραμμίζοντας πως θα πραγματοποιούν συχνές επισκέψεις προκειμένου να δίνουν λύσεις σε προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

 

12 σχόλια

  • Ο Κυριακίδης καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την αντιδημαρχία του και να αφήσει τις βόλτες. Δεν τον πληρώνουμε για να κάνει βόλτες και προεκλογικό αγώνα.

  • Ο Κυριακίδης πήρε από το χεράκι τον Δουγαλη ή ο Δουγαλης πήρε από το χεράκι τον Κυριακίδη??
    Μαλούτα επιτέλους σοβαρευτείτε βάλε τους αντιδημάρχους να δουλεύουν και όχι να κάνουν βόλτες

  • Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας τα προβλήματα που διαπιστώσατε και πως και πότε θα τα λύσετε; Κανένα χαρτί και στυλό δεν βλέπω μονο

  • γιατι ρε παιδια του ” κοζανη μπροστα” τι δε σας αρεσει? οι αντιδημαρχοι την δουλεια τους κανουν και ενημερωνετε ο κοσμος απο το γραφειο τυπου του δημου!!!!
    σταματηστε αυτη την πολιτικη των στημενων σχολιων..
    ο δημαρχος εκλεγεται απο το λαο και ο λαος κρινει σκληρα πια
    μπαβο στους αντιδημαρχους που τρεχουν.. σε οσους τρεχουν εννοω!!!!

  • Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος αυτοδιοικητικός που εκτελει τα καθήκοντά του πρεπει να φωτογραφίζεται και να τα στέλνει στα media; Δεν αρκεί να υπηρετεί τον ρόλο πιυ του δωσαν οι πολίτες με την ψήφο τους;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.