Αναφορά του Υφυπουργού κ. Θωμά για την αποτελεσματική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη (Δελτίο τύπου)

21 Νοεμβρίου 2019
14:30

 

Αναφορά του Υφυπουργού κ. Θωμά για την αποτελεσματική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη για το σημαντικό έργο του κάθετου άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα.

Το θέμα του βόρειου άξονα της Βεύης, είναι ένα παράδειγμα μιας υποδομής συγκεκριμένης, ενός έργου το οποίο είχε προετοιμασθεί, προετοιμάζεται, ήταν ώριμο και εμπίπτει και θα εμπέσει στο γενικότερο master plan για τη Δυτική Μακεδονία.

&

Τοποθέτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το έργο του κάθετου άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα.

Η παρέμβαση του Υπουργείου είναι καταλυτική, είναι πολύ σημαντική γιατί απελευθερώνει ένα τεράστιο έργο για τη δυτική Μακεδονία τον οδικό άξονα Φλώρινας- Ξινού Νερού και Πτολεμαΐδας. Είναι τμήμα του κάθετου οδικού άξονα στην Εγνατία οδό, Νίκη-Φλώρινα- Πτολεμαΐδα-Κοζάνη-Ελάσσονα-Λάρισα και μέχρι τώρα υπήρξε τεράστια καθυστέρηση.  Η ρύθμιση αυτή του άρθρο 37 που επιτρέπει, λοιπόν, αυτό τον σχεδιασμό, θα τροχοδρομήσει αυτό το μεγάλο έργο το οποίο ήταν αποτέλεσμα συνεχούς διαβούλευσης των πολιτών και των φορέων στη δυτική Μακεδονία

5 σχόλια

  • Για τα ΝΟΜΕ που δεν θα καταργηθούν οπως λεει οτι θα καταργηθουν τι έχει να πει;Για την απολιγνιτοποιηση ως το 2023 που ανεφερε η κομισιον;Για το έργο του εστω ως προεδρος της ΑΝΚΟ;Απο ποτε ήταν ΝΔ ο κυριος Αμανατιδης ολο με τον Μαλουτα και τον Καρυπιδη ηταν και πιο το εργο του τοσα χρόνια σε μια εταιρία με σκοπο την ανάπτυξη και την χορηγηση κονδυλιων εξαιτιας της μη εκμεταλλευσης των οποιων ειμαστε τελευταιοι σε ανάπτυξη;Δεν βγαζω νοημα απ οσα λέτε κυριε Αμανατιδη.

    • Μάλλον δεν παρακολουθεις τον κ. Αμανατιδη σχετικά με το θέμα της ΔΕΗ. Είναι ο μόνος μέσα στον Νομό και στην Δυτ. Μακεδονία που εχει πρόταση.
      Ρίξε μια ματιά στα δελτία τύπου και στις συναντήσεις του.. Επίσης μετά ψάξε και σε άλλους βουλευτές και βγάλε τα συμπεράσματα σου!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.