kozan.gr: Γ. Κασαπίδης: “Πολύ-υπουργική επιτροπή, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, θα συνεδριάσει μέχρι τα Χριστούγεννα, για τον Ειδικό Αναπτυξιακό Σχεδιασμό της Δ. Μακεδονίας”(Βίντεο)

25 Νοεμβρίου 2019
14:06

Μιλώντας, στα ΜΜΕ, το μεσημέρι της Δευτέρας 25/11, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, εκτός από την έγκριση του προυπολογισμού για το 2020 αναφέρθηκε και στο ακόλουθο ζήτημα: “Πολύ-υπουργική επιτροπή, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, θα συνεδριάσει μέχρι τα Χριστούγεννα, για τον Ειδικό Αναπτυξιακό Σχεδιασμό της Δ. Μακεδονίας”.

 

19 σχόλια

  • Και πανυπουργικό να συνεδριάσει η περιοχή δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν. Περιοχή που αποκόπτεται τοσο βίαια από το παραγωγικό της μοντέλο θέλει καταρχήν χρόνια να ξεπεράσει τους κραδασμούς και να επαναπροσδιοριστεί. Και δυστυχώς δεν έχει τους πόρους ούτε την απαιτούμενη κουλτούρα. Και το δεύτερο είναι το πιο δύσκολο. Απλά κάποιοι θα φάνε λεφτά και οι υπόλοιποι θα πεινάσουν!

  • Καλό τό ευρώ αλλά νά είχαμε καί κανένα στήν τσέπη.Θά είχε ο καπουτσίνο 1300δρχ αν είμασταν στήν δραχμή; καί μόνο η αλλαγή από δρχ σέ ευρώ χάσαμε σέ ενα βράδυ τό ενα τρίτο τής αγοραστικής μας δύναμης. 50 δρχ τό μπουκαλάκι τό νερό 0,50 σέντς μέ τό ευρώ.Κρέμασμα ήθελε ο Σημίτης μέ τήν ισοτιμία πού μάς έβαλε. Δύο λέβα στήν Βουλγαρία παίρνουν ενα ευρώ.Εχουν καλύτερη Οικονομία από εμάς.Αυτοί ολοι οι κυβερνώντες δέν μάς έλεγαν οτι η Οικονομία μας είναι δυνατή καί δέν στηρίζεται σέ γυάλινα πόδια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.