Συναντήσεις της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του έργου Publicawareness, Preparedness, ParticipationandCoordinationforCivilProtectionforAll/4 PLUS, σε Γρεβενά, Φλώρινα και Καστοριά

26 Νοεμβρίου 2019
12:00
Κανένα σχόλιο

Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας από κοινού με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, την ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, την Ένωση Δήμων Αλβανίας, το Δήμο Kolonje και το Κέντρο Αστικών Μελετών των Τιράνων, συμμετέχει στην υλοποίηση του έργου Publicawareness, Preparedness, ParticipationandCoordinationforCivilProtectionforAll/4 PLUS, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα InterregIPACBCΕλλάδα-Αλβανία 2014-2020.

Στο πλαίσιο του έργου, βασική στόχευση του οποίου αποτελεί η ενσωμάτωση της διάστασης της αναπηρίας στην πολιτική προστασία, προβλέπεται, στο πλαίσιο του παραδοτέου 2.3.5 του έργου και υπό τον τίτλο Joint Advocacy&LobbyingCampaign –Κοινή υποστήριξη και εκστρατεία άσκησης πίεσης, η διοργάνωση και διεξαγωγή εκπαιδευτικών επισκέψεων σε ειδικά σχολεία, πανεπιστήμια, κέντρα ειδικής φροντίδας ,εθελοντικές οργανώσεις που εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασίακλπ., στην Δυτική Μακεδονία. Ειδικότερα η υλοποίηση του παραδοτέου περιλαμβάνει δεκαπέντε (15) επισκέψεις σε οργανισμούς και θεσμούς στην επιλέξιμη περιοχή παρέμβασης στη Δυτική Μακεδονία στους Νομούς Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 29 Νοεμβρίου στα Γρεβενά, στις 4 Δεκεμβρίου στην Φλώρινα και στις 5 Δεκεμβρίου στην Καστοριά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.