IEK VOLTEROS: Είστε επιτυχών στο Voucher  Ανέργων 25-45 ετών πτυχιούχων ΑΕΙ & ΤΕΙ?  Ελάτε στο ΚΕΔΙΒΙΜ 2 VOLTEROS και διεκδικήστε επίδομα 2800 ευρώ. 

26 Νοεμβρίου 2019
14:38
Κανένα σχόλιο
Είστε επιτυχών στο Voucher  Ανέργων 25-45 ετών πτυχιούχων ΑΕΙ & ΤΕΙ?  Ελάτε στο ΚΕΔΙΒΙΜ 2 VOLTEROS και διεκδικήστε επίδομα 2800 ευρώ.
Το KE.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 2 VOLTEROS σας ενημερώνει για το πρόγραμμα VOUCHER ανέργων με τίτλο:
«Προώθηση στην απασχόληση Ανέργων ηλικίας 25-45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ»

Αντικείμενο της πράξης αποτελεί η παροχή σε άνεργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 25-45 ετών πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης (εκτός πληροφορικής), υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής, συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, πιστοποίησης και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε ειδικότητες του τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Τι περιλαμβάνει η δράση;

 Η επιδοτούμενη δράση θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγής κατάρτισης (Training Voucher) και θα περιλαμβάνει:
– Παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής σε 2 φάσεις.
– Παροχή υπηρεσιών συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας 400 ωρών σε ειδικότητα του κλάδου Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών
– Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος.

– Απόκτηση εργασιακής εμπειρίας συνολικής διάρκειας 200 ωρών.

Ποια είναι η επιδότηση;
– Κάθε δικαιούχος θα λάβει επιδότηση 2800€ μικτά.

Ποιος μπορεί να κάνει αίτηση;
– Άνεργοι, απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, θετικών, τεχνολογικών κ οικονομικών σχολών (εκτός πληροφορικής) ηλικίας 25 έως 45 ετών ( ημερομηνίες γέννησης 1/1/1974 – 30/9/1994 ), που έχουν πιστοποίηση Αγγλικών τουλάχιστον Β2 επιπέδου.

Ειδικότητες Προγράμματος

Η θεματολογία προγραμμάτων κατάρτισης περιλαμβάνει τις ακόλουθες ειδικότητες:
– Τεχνικός εφαρμογών λογισμικού
– Ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων και εφαρμογών

– Προγραμματιστής βάσεων δεδομένων

Αν θέλετε να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα και να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη “Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος” που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
 Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος:   http://www.iekvolteros.gr/επικοινωνια.html
Επίσης μπορείτε να μας καλείτε  όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 24610.28197, 6977.235.113
καθώς και να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά στο: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.