kozan.gr: Απορία αναγνώστη: Γιατί τα φωτάκια των δέντρων σε πολλά σημεία στην Κοζάνη είναι μισό καμμένα ή ολοκληρωτικά καμμένα (Φωτογραφίες)

26 Νοεμβρίου 2019
18:49

Η απορία μου είναι γιατί τα φωτάκια των δέντρων σε πολλά σημεία στην Κοζάνη π.χ. στην κεντρική πλατεία έξω,στον πεζόδρομο, έξω από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου και σε πολλά άλλα σημεία είναι μισό καμμένα ή ολοκληρωτικά καμμένα, όπως απέναντι από τα παλιά ΚΤΕΛ Koζάνης.

 

15 σχόλια

  • Οτι να ναι δεν κοιτατε που το παιδια καθε μερα πανε με κίνδυνο της ζωης τους στο πανεπιστήμιο στο δρομο κοζανης Θεσσαλονίκης δεν κοιτανε να βαλουν έστω πλαστικα στηθεα για την υποτυπώδη προφυλαξη τους ασχολούμαστε με το ποσα λαμπακια ανάβουν στα δέντρα της πολης.ΑΥΤΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ .Εύχομαι να μην υπάρξουν θυματα

    • Τα έγραψες όλα.
      Να σημειώσω ότι εκτός από τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια από το βενζινάδικο έως και το πανεπιστήμιο που οι φοιτητές δεν προστατεύονται , ο άλλος δρόμος από την πίσω μεριά είναι γεμάτος επιθετικά σκυλιά. Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια και υπάρχουν αναφορές από φοιτητές αλλά από ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρει κανένα δήμαρχο
      Αλλά μας ενδιαφέρουν τα λαμπάκια…

      • Είναι σοβαρό το θέμα και να επισημάνω ότι εκτός απ’ εμάς τους ντόπιους που ξέρουμε τι γίνεται και αναγκαστικά τα αμάξια πρέπει να πηγαίνουν από αριστερά είναι πολύ καγκουρες που εκνευρίζονται και προσπερνούν από δεξιά με χίλια με αποτέλεσμα να φρενάρουν κάθε φορά ..σε αυτούς βγαίνουν από τα μαγαζιά η από τις παρέες των παιδιών που αναγκαστικά περπατούν στον δρόμο για μάθημα

  • Εάν παρατηρήσεις τα δέντρα στο κέντρο, εκτός περιόδου εορτών, θα προσέξεις ότι τα φωτάκια είναι μόνιμα εκεί, απλά στις εορτές τα συνδέουν με ρεύμα.
    Τόσα χρόνια μετά εκεί, χάλασαν κι αυτά…

  • Πάει σουρδεψαμε εντελώς.
    Από τότε που σταματήσαμε να ασχολούμαστε με τα περιστέρια, ο άλλος λέει τα φωτάκια μπήκαν ανάποδα, όχι ίσια μπήκαν, όχι ανάποδα, όχι τα μισά τα φώτα ανάβουν, όχι όλα ανάβουν, τόσα είχαν τόσα έβαλαν.
    Άντε να έρθουν οι απόκριες να τα βλέπουμε όλα ίσα

  • Για τον ίδιο λόγο που μερικά ανθρώπινα μυαλά είναι μισοκαμένα ή ολοκληρωτικά καμένα. Δεν γίνεται να λειτουργούν όλα με ομαλό τρόπο.

  • Η χριστουγεννιάτικη εικόνα της πλατείας ειναι απαράδεκτη.Πολυς κόσμος εχει προσέξει αυτο που επισημαίνει ο αρθρογράφος. Προχειρότητα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.