Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Δυτικής Μακεδονίας κηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας την ​Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

26 Νοεμβρίου 2019
22:59
Κανένα σχόλιο

 

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Δυτικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενο στις ανακοινώσεις της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. (που εκδόθηκαν στις 18/11/2019 με αριθ. πρωτ. 130 και στις 24/11/2019 με αριθ. πρωτ 132 αντίστοιχα) κηρύσσει 3ωρες διευκολυντικές στάσεις εργασίας την ​Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 από τις 8:00 έως τις 11:00 και καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση. Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00-14:00 καλύπτοντας και το ωράριο των συναδέρφων που εργάζονται στα Ολοήμερα Σχολεία από τις13:30 έως τις 16:00.

Διεκδικούμε:

• Να δοθούν στις 4.500 θέσεις διορισμών της Ειδικής Εκπαίδευσης το σύνολο των 1733 οργανικών θέσεων ΕΕΠ & ΕΒΠ.

• Να δοθούν στους διορισμούς της ειδικής εκπαίδευσης οι 396 οργανικές θέσεις ΕΕΠ των ΚΕΣΥ μέσω άμεσης υποβολής της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης από την πλευρά του Υπουργείου Παιδείας.

• Να ληφθούν άμεσα υπόψη στον υπολογισμό της κατανομής τα 1733 ορθώς καταγεγραμμένα οργανικά κενά ΕΕΠ & ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ και σε ΚΕΣΥ

• Ζητάμε να υπολογιστούν οι προσλήψεις αναπληρωτών σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ & ΕΔΕΑΥ, δεδομένου ότι αυτές αφορούν σε τοποθετήσεις σε ΣΜΕΑΕ και εργασία στα Τμήματα Ένταξη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.