kozan.gr: “Έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, ο γνωστός φωτορεπόρτερ της Κοζάνης Χρήστος Μπλέτσος

27 Νοεμβρίου 2019
17:38

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, “έφυγε”, σε ηλικία 78 ετών, πριν λίγη ώρα, από τη ζωή ο γνωστός φωτορεπόρτερ της Κοζάνης. Χρήστος Μπλέτσος. Ο Χρήστος ένιωσε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του (υπέστη ανακοπή) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν όμως όπως αποδείχτηκε ήταν ήδη αργά.

7 σχόλια

  • Καλό ταξίδι Χρήστο.

    Υπερήφανος, αγωνιστής της ζωής και της κοινωνίας, ήσουν παρών κάθε στιγμή. Υπερασπίστηκες με ανιδιοτέλεια ιδέες και ανθρώπους. Καθαρός και κρυστάλλινος, όταν άλλοι αντάλλασσαν την “πένα” τους για λίγα αργύρια κι ένα ποτήρι ουίσκι δίπλα στις εφήμερες εξουσίες. Ατρόμητος!

    Θα σε θυμόμαστε πάντα!

  • Καλό ταξίδι Χρήστο.,

    Φίλε Χρήστο, φεύγοντας πήρες μαζί σου ένα κομμάτι από όλους εμάς,τους πρώτους συνεργάτες και φίλους σου. Ένα κομμάτι από την νιότη μας, τότε που βλέπαμε τη δημοσιογραφία ως μια δημιουργική περιπέτεια, ως μια κατάθεση ψυχής και έκφρασης.
    Ήσουν πάντα παντού και πρώτος, καταθέτοντας την δική σου μαρτυρία στα δρώμενα αυτής της πόλης,συμβάλλοντας με το δικό σου φωτογραφικό και δημιουργικό τρόπο στην ενημέρωση και στην πληροφόρηση. Ήσουν το πιο ανθρώπινο ¨μάτι¨της πόλης…

    Σ΄ευχαριστούμε….

  • Από τίς πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της πόλης μας.Θα μας λείψεις αγαπητέ μου φίλε Χρήστο.Καλο παράδεισο και συλλαλητήρια στους οικείους σου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.