kozan.gr: Αρκετός κόσμος στην παρουσίαση του βιβλίου «Τα Άπαξ και τα Αεί», του Κοζανίτη γιατρού Γεωργίου Καπετάνου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

27 Νοεμβρίου 2019
20:31
Κανένα σχόλιο

 

Η παρουσίαση του βιβλίου του Κοζανίτη γιατρού Γεωργίου Καπετάνου «Τα Άπαξ και τα Αεί», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου  στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.  Το βιβλίο του περιλαμβάνει μικρά ευκολοδιάβαστα «κομμάτια», editorials, επιφυλλίδες κυρίως στην Κυριακάτικη Μακεδονία, αλλά και άλλες μικρές παρεμβάσεις του στον ημερήσιο τύπο, που γράφτηκαν είτε με την ευκαιρία κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος (τα Άπαξ) είτε ως διαχρονικές σκέψεις, συναισθήματα, μνήμες (τα Αεί). Αυτά, ομαδοποιήθηκαν, συνδέθηκαν και σχολιάσθηκαν με το «σήμερα» και αφορούν την Ψυχοσωματική Υγεία, την ποιότητα ζωής, την κρίση και τα κρίμματά μας, τους γιατρούς και τα προβλήματά τους Το βιβλίο παρουσίασαν: ο κ. Θόδωρος Δαρδαβέσης, Καθηγητής Ιατρικής και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, η κ. Μιμή Παπαδέλη-Παπαναστασίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Κοζανιτών Θεσσαλονίκης, ο κ. Άλκης Χαραλαμπίδης,Ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του ΑΠΘ κι ο συγγραφέας, Γεώργιος Καπετάνος. Ο κ. Καπετάνος είναι Ομότιμος Καθηγητής της Ορθοπαιδικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και Ιδρυτής και πρώτος Δ/ντής της Παν/κής Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» επί σειρά ετών.

 


 

Η δήλωση του συγγραφέα, πριν την έναρξη της εκδήλωσης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.