ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Αναστολή 48ωρων απεργιών

28 Νοεμβρίου 2019
17:00

 

Μετά την ψήφιση του σ/ν του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (κατά πλειοψηφία με 153 ΝΑΙ και 131 ΟΧΙ) , το διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των 48ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων.

Συνάδελφισσες , συνάδελφοι

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα συνεχίσει τον αγώνα απέναντι στις πολιτικές που ανατρέπουν τα εργατικά δικαιώματα και καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις αλλά και ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.

Ο αγώνας μας θα έχει διάρκεια, θα είναι μακροχρόνιος απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ και την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ γιατί το εργατικό κίνημα στον Όμιλο ΔΕΗ υποστηρίζει με συνέπεια τον κεντρικό και αποφασιστικό ρόλο των δημόσιων επιχειρήσεων, όπως η ΔΕΗ, στην ανάκαμψη της χώρας μετά τη δεκαετή οικονομική κρίση.

Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς και αυτό που χρειάζεται είναι ΕΝΟΤΗΤΑ.

15 σχόλια

  • Γελανε οι πετρες τα τσιμεντα και τα χορταρια μαζι!!! Ανεστειλαν κατι που ουτε καν αρχισε, διοτι καταλαβαν οτι ειναι μονοι τους και η κοινωνια απεναντι τους!!!

  • Αυτό τα λέει όλα
    Δεητζιδες πέστε αλεύρι !!
    Καρυπίδης, Κοκελίδης και Αδαμίδης στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ
    Αυτά και σ’ άλλα με υγεία

  • Γιατί μωρε σταματήσατε ;;;; λίγο ακόμα και με την επιτυχία που είχε θα έπεφτε η κυβέρνηση !!! Για να μην πω και η Κομισιόν !! Χαχαχαχαχα

    • Όντως. Αυτοί θεωρούν ότι μόνο οι δεητζηδες θα πάθουν ζημιά. Δυστυχώς όμως όλη η περιοχή. Κρίμα που δεν το βλέπουν.

  • Εσείς εξυπνακιδες που βγάζετε χολή για τους υπαλλήλους τίς ΔΕΗ να δω τι θα τρώτε αν κλησει αυτό το μαγαζί θα σας Κλάιν οι ρέγγες.αλλα ανώνυμα όλοι μαγγες είστε.

  • Εσείς που είστε οι μαγγες του πληκτρολογίου και στο ανώνυμο λέτε ότι βλακεία σας κατέβει στο μικρό μυαλό σας να ξέρετε ότι όλο αυτό θα έχει συνέπειες για όλο τον νομό.πρωτα απ’όλα η ανεργία θα χτυπήσει κόκκινο δεύτερο εσείς που έχετε τα μαγαζάκια σας να ετοιμάζεστε για λουκέτο τρίτον εσείς που το παίζετε εισοδηματιες και νοικιάζετε κάτι αχουρεια 300 και 400€ να χαμηλώσετε λίγο τον πήχη τέταρτον να ετοιμάζεστε και σιγά σιγά και να ξαναβάλετε λίγο μπροστά τους λέβητες σας γιατί και η τηλεθέρμανση που έχετε και την απολαμβάνετε δεν θα υπάρχει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.