kozan.gr: Κοζάνη: Η 2η τελετή ορκωμοσίας, αυτή τη φορά, των αποφοίτων Μηχανολόγων Μηχανικών Tεχνολογικής Εκπαίδευσης & Βιομηχανικού Σχεδιασμού Tεχνολογικής Εκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29/11 (Φωτογραφίες και Βίντεο)

29 Νοεμβρίου 2019
14:06

 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης, η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων Μηχανολόγων Μηχανικών Tεχνολογικής Εκπαίδευσης & Βιομηχανικού Σχεδιασμού Tεχνολογικής Εκπαίδευσης. Είχε προηγηθεί, το πρωί, η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης & Μηχανικών Περιβάλλοντος & Μηχανικών Αντιρρύπανσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

9 σχόλια

  • Θα μου λυσετε μια απορια; Μπροστα στα μικροφωνα στην φωτογραφια λεει, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Πως γινετε το Πανεπιστημιο να δινει πτυχια Τεχνολογικης εκπαιδευσης; Σε παλαιοτερα αρθρα εγραφαν κιολας σκετο Μηχανολογων Μηχανικων. Θα μου πει καποιος τι γινετε με τον νομο Γαβρογλου γιατι εχω μπερδευτει;

  • Θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και στουςτελειόφοιτους της ΣΤΕΦ να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα αντίστοιχα τμήματα του πανεπιστημίου όπως εγινε και με τις άλλες ΣΤΕΦ τις χώρας.
    Είναι μια κατάφωρη αδικία. Πρέπει να απαιτήσουν οι τελειόφοιτοι την δυνατότητα αυτή.
    Προτείνω την κινητοποίηση όλων των φοιτητών προς την κατεύθυνση αυτή προκειμένου να γίνει γνωστό το θέμα

    • Μια απλη αντιστοιχιση χρειαζεται κ τιποτε αλλο. Πχ αυτο το τμημα ν αντιστοιχιθει με της Συρου το οποιο εγινε πολυ μετα το ΒΣχ αντιγραφοντας το αρχικο του προγραμμα κ το δικο μας ειναι πολυ καλυτερο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.