Η απάντηση του Γ. Καραβασίλη στον Θεόφιλο Παπαδόπουλο

29 Νοεμβρίου 2019
15:35

Ορισμένοι μου λένε αγνόησέ τον, Άστον να Βράζει στο Ζουμί του δημοσιότητα επιδιώκει, είναι στα κάτω του!!!
Για να μην θεωρηθεί αδυναμία, όταν αδικείσαι, είσαι καθαρός απαντάς!!!
Σε ΠΡΟΚΑΛΩ όσα στοιχεία της συναλλαγής υπάρχουν στο φως της δημοσιότητας!!!
Αλλιώς θα γνωρίζεις ότι η δημοσίευση σου, εν έχει τα στοιχεία της δικαστικής δίωξης και προσφυγής, εσύ ξέρεις από τέτοια!!!
Δεν θα το πράξω όπως άλλοι σου έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν. Έμαθα μέσα από τους Αγώνες μου, τις οποίες διάφορες μου να τις επιλύω, στο φως της ημέρας και μόνος μου.

Είναι η δεύτερη φορά που αναίτια, μου κάνεις ευθεία προσωπική επίθεση!!!!

Η πρώτη κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στο κανάλι που εργάζεσαι, μαζί με τους άλλους συνυποψηφιους Δημάρχους. Τα ίδια λες και επαναλαμβάνεσαι, έλεος βελτιώσου!!!

Αλλά όταν από την φύση του ο Άνθρωπος είναι κακός και απελπιστικά μόνος ΚΑΚΙΕΣ βγάζει!!!

ΜΑΘΕ ΑΝΩΡΙΜΕ ΕΜΠΑΘΗ, Υπηρέτη της Κίτρινης Δημοσιογραφίας, που πιαστικες από την λέξη, πολιτιστική ανατροπή να βγάλεις Χολή!!! Και μου κάνεις για δεύτερη φορά αναίτια προσωπική επίθεση, χωρίς να γνωρίζεις αφού δεν βρέθηκες σε κανένα Δημοτικό συμβούλιο, για να γνωρίζεις, απλά σου υπαγόρευσαν το κείμενο.
Γιατί εσύ γνωρίζεις από συναλλαγές, μεταπηδοντας από ΠΑΣΟΚ σε Χαραλαμπιδη, από Καρυπιδη Αλλού, γιατί δεν σου έκατσαν τα θέλω σου.

ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!!!
Η Δική μου συνεργασία προκύπτει μέσα από τον θεσμό που λέγεται Κλεισθενης, μας υπαγορεύει η Απλή Αναλογική. Όταν δεν υπάρχει πλειοψηφία για να κυβερνηθει ο Δήμος Εορδαίας γίνονται συνεργασίες.

Η δική μας συνεργασία με τον Δήμαρχο Π Πλακέντα, είναι συλλογική απόφαση του ψηφοδέλτιου ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ, σε προγραμματικη βάση.
Αυτο προφανώς δεν άρεσε σε αυτούς που σου υπαγόρευσαν αυτή την δημοσίευση!!!
Μία συνεργασία χωρίς όρους και προαπαιτουμενα. Χωρίς προσωπικά να πάρω θέση ευθύνης, όπως άλλωστε έγινε σε όλους τους Δήμους της χώρας. Είναι προσωπική μου απόφαση, για να μην δώσω Λαβή σε Ανώριμους τύπου Θεοφίλου!!!

ΜΑΘΕ υπηρέτη της ΚΙΤΡΙΝΗΣ Δημοσιογραφιας, ότι συναλλαγή ΕΙΝΑΙ όταν παίρνεις και ΟΧΙ όταν καθημερινά με ανιδιοτέλεια Δίνεις!!!
Με θετικό πνεύμα χωρίς να υποτιμούμε κανέναν με σεβασμό στους πολίτες, προσπαθούμε να βελτιώσουμε, τα κακώς κείμενα του Δήμου Εορδαιας. Ήδη είναι εμφανή και αναγνωρίσιμα τα πρώτα δείγματα της συνεργασίας και αυτό δεν Αρέσει!!!!!!!!!!

Όταν πιάνεις πάτο για να βρεθείς στην δημοσιότητα, χρησιμοποιείς, μεθόδους παλαιοκομματικους ξεπερασμενους από τον χρόνο, από μιας πραγματικής νομεκλατουρας της κίτρινης Δημοσιογραφιας, για να ασχολούνται μαζί σου!!!

Σου επιστρέψω τους χαρακτηρισμους, σου πάνε γάντι, γιατί είσαι ο καλύτερος Υπηρέτης τους.

ΜΑΘΕ λοιπόν ότι εμείς που χρόνια τώρα αγωνιστηκαμε με προσωπικό κόστος, απολύσεις, διώξεις, δικαστήρια κλπ, βγάζοντας μονάδες από το σύστημα, για να μην πουληθεί η ΔΕΗ, για προσληφθούν απολυμένοι επιχειρήσεων, για να μην περάσει η μικρή ΔΕΗ. Έτσι και τώρα δεν θα επιτρέψουμε να μπει ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στην ΔΕΗ και στην περιοχή μας με τον Ξαφνικό Θάνατο που θέλουν να επιβάλλουν!!!
Είμαστε παντού παρόντες μαζί με πολλούς άλλους αγωνιστές!!!
Ομόφωνα αποφασίσαμε στο Δήμοτικο Συμβουλίου που δεν ήσουν παρόν, να αντιδράσουμε, μαζί με τους εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους πολίτες στα συλλυπητήρια και τους αγώνες!!!
Δηλώσαμε την αντιθεση μας για το νομοσχέδιο, στην Δκση της ΔΕΗ, στον υπουργό και στην κυβέρνηση ως Δήμος Εορδαίας!!!!
Τώρα και με προσωπική συμβολή διοργανωνουμε, μια μεγάλη επιστημονική Ημερίδα στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Παντελίδη, με υψηλού επιπέδου συμμετοχή εισηγητών, για όλες τις εφαρμογές, από ΑΝΚΟ, Α. Π. Θ, ΕΚΕΤΑ, Παν. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΕΗ κλπ.
Στοχος μας να αναδείξουμε τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται, από τον Ξαφνικό Θάνατο, στην περιοχή!!!!
Να χαράζουμε την Στρατηγική μας για το Μέλλον της Ενέργειας Στη Δυτική Μακεδονία!!!

Έτσι ΜΑΘΑΜΕ να υπηρετούμε από οποία θέση και θεσμό, μας Έταξαν οι πολίτες το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!!

9 σχόλια

  • Kε Καραβασίλη, από που και ως που χρησιμοποιείται για τον κ. Παπαδόπουλο τον χαρακτηρισμό δημοσιογράφος; Ο Θεόφιλος ποτέ νομίζω δεν δήλωσε δημοσιογράφος και από ότι ξέρω δεν εργάζεται σε μέσο μαζικής ενημέρωσης . Ο κάθε πολίτης μπορεί ελεύθερα να λέε τη γνώμη του και αυτή κρίνεται.

  • ΣΙΓΆ ΚΑΛΈ ΑΓΩΝΙΣΤΉ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΆΜΑΤΑ. ΑΓΩΝΊΣΤΗΚΕΣ ΑΠΌ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΝΑ ΓΊΝΕΙ Η ΜΙΚΡΉ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΩΡΑ ΔΉΘΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ. ΣΕ ΛΊΓΟ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΤΟΠΟΣ

  • ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ…ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

  • Από πού και ως που η συνεργασία σου με τον Πλακεντά υπήρξε σε επίπεδο προγραμματικής βάσης όταν αυτή επετεύχθει προεκλογικά (πριν την 2η Κυριακή). Υποψήφιοι του συνδυασμού σου τα λέγανε.

    • Ποιοί πες ονόματα να τους ρωτήσουμε, εσύ που τους ξέρεις τόσο καλά Κ λέγαν έτσι. Τουλάχιστον ο Καραβασιλης δεν πήρε καρέκλα κ μισθό, όπως πολλοί θα θέλαν κ φέρνουν αντίδραση σε όλα για να μην γίνει έργο. Ο καραβασιλης βοηθάει στο να μην υπάρχει το χάος της Κοζάνης που δεν μπορούν να πάρουν μια πλειοψηφική απόφαση να γίνει το παραμικρό έργο.κ αυτό είναι για το καλό των πολιτών.

  • Γνωστός ο Καραβασιλης, εξ άλλου αφομοιωθηκε από τον πλακεντα και κάθε χρόνο θα του κάνει έναν αντιδήμαρχο. Καθόλου συναλλαγή. Χαχαχα

    • Ακριβός αυτό.. επαλήθευεις αυτά που λέει. Συνεργασία κάτω από προγραμματική βάση. Στηρίζει μια προσπάθεια στον δήμο για να μπορούν να παρθούν αποφάσεις κ να γίνει έργο, κ για να μην είναι απλά μια ψήφος εμπιστοσύνης για αποφάσεις μόνο άλλον έχει Κ άτομα μέσα στην διοίκηση κ τους εκρηκτικούς μηχανισμούς απλά για να έχει άποψη κ να εφαρμόζονται έργα που είναι αντιπροσωπευτικά του προγράμματος του συνδυασμού που ηγήθηκε κ να έχουν Κ ευθύνες για ότι συμβαίνει. Αυτό δεν λέγετε συναλλαγή κάτω από το τραπέζι αλλά ενεργή συμμετοχή σε έργα ευθύνες κ αποφάσεις. Έχεις λίγο μπέρδεψα την συναλλαγή κάτω από το τραπέζι με την αεργία,το να γεμίζω απλά μια καρέκλα, το να μην έχει βάρος Κ υπόσταση η ψήφος κ η στήριξη μου σε αποφάσεις και την ευθυνοφοβία. Τουλάχιστον έχει το θάρρος να ανοιχτά στηρίζω αυτούς σε σχέσεις νε άλλους που δεν λένε ανοιχτά πολεμάω κ μπαίνω εμπόδιο σε αυτούς. Σκέψου το λίγο πιο μεστά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.