Η «Παρέμβαση» και η ΕΡΤ Κοζάνης γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης – «Ποιητές του τόπου διαβάζουν ποιήματά τους»

20 Μαρτίου 2017
09:19
Κανένα σχόλιο

Η «Παρέμβαση» και η ΕΡΤ Κοζάνης γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με μία εκπομπή – αφιέρωμα σε ανθρώπους των γραμμάτων του τόπου, οι οποίοι γράφουν ποίηση και έχουν εκδώσει ποιητικές συλλογές.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης γιορτάζεται από το 1998. Η Αθήνα και η Κοζάνη ήταν οι πρώτες πόλεις στην Ελλάδα που γιόρτασαν τότε για πρώτη φορά την ημέρα αυτή. Έκτοτε, το περιοδικό «Παρέμβαση» την γιορτάζει και την τιμά στην Κοζάνη κάθε χρόνο.

Φέτος, η «Παρέμβαση», εκτός από την εκδήλωση που πραγματοποιεί για την Ημέρα Ποίησης στις 21 Μαρτίου, συνεργάζεται, επίσης, με την ΕΡΤ για την προβολή της ποίησης από τη Δημόσια Ραδιοφωνία.

Ποιήματά τους θα διαβάσουν οι:

Γιώργος Δελιόπουλος

Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

Γιάννης Γιαννακόπουλος

Ολυμπία Τσικαρδάνη

Simba Narduci – Βαϊνά

Δήμητρα Καραγιάννη

Συμμετέχει ο Νίκος Κουρού

Η εκπομπή θα μεταδοθεί απευθείας, την Δευτέρα 20 Μαρτίου, ώρα 4-5 το απόγευμα, στους 100,2 FM.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.