kozan.gr: «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ»: Υλοποιείται η δέσμευση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας – Πρόσθετη χρηματοδότηση 14 εκ. ευρώ για να καλυφθεί το σύνολο των κατοικιών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον

30 Νοεμβρίου 2019
08:13

 

Υλοποιείται η δέσμευση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη. Με πρόσθετη χρηματοδότηση 14 εκ. ευρώ, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία», θα επιχειρηθεί να καλυφθεί το σύνολο των κατοικιών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ»κι είχαν μείνει εκτός, αφού μέσα σε διάστημα περίπου 35 λεπτών, είχαν εξαντληθεί τα διαθέσιμα 10 εκ ευρώ. Με πρόσκληση που αναρτήθηκε χθες στο διαδίκτυο (κλικ εδώ), η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας προσκαλεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε προκειμένου να καταθέσει τη σχετική πρόταση, στον άξονα προτεραιότητας: «Υποστήριξη της μετάβασης προς μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλους τους τομείς»

 

kozan.gr

 

36 σχόλια

  • Προεκλογικά μιλούσες κάθε δευτερομερα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.Τωρα ούτε μίλια…Γιατί Γιώργο μου..γιατί την κάνεις γαργαρα;;

    .

    • Προεκλογικά έλεγες συνέχεια ότι θα σκίζατε τα μνημόνια και θα βαρούσατε τα νταούλια. Τώρα ούτε μιλιά.. Γιατί Αλέξη τέτοια γαργάρα; Τόσο σανό σε τάϊσε ο Ζάεφ;

      • Γιατί όποιος κάνει κριτική στον περιφερειάρχη νομίζεις ότι είναι συριζαιος;

        τόση αρρώστια πια;

        Είναι ψέμα ότι ο περιφερειάρχης έχει διαφωνήσει με το κόμμα του 1,2,3…σαράντα πέντε φορές και ξανά είναι εκεί;

        Αυτά μόνο στο ΕΛΛΑΝΤΑ με τα αμέτρητα πρόβατα.

        Το ίδιο ισχύει και για την συμφωνία των πρεσπων.

        Μακάρι να πετύχει στον έργο του για το καλό της περιοχής αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.

        Τόσο σκληροπυρηνικό ψηφοδέλτιο με όλους τους ΝΔ του νομού που κατέβασε σε αυτοδιοικητικες εκλογές είναι δείγμα

        Αυτά

        • Κριτική θα πει να του θέτεις ζητήματα της αρμοδιότητας του. Εσύ μιλάς για θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής που δεν είναι αρμοδιότητα του περιφερειάρχη. Άρα δεν είσαι συριζαίος, είσαι τσιπροκαμμένος σκοπιανοτσολιάς με δεξί δεκανίκι!

          • Ποιος παρακαλάει τον μακρόν για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση? Ποιος είπε σε δέκα χρόνια το όνομα θα ξεχαστεί? Ο δένδιας προχθές τι έλεγε?

          • Επί της ουσίας δεν είπες τίποτα.

            Επανέλαβες την ιδια σαχλαμάρα.

            Εχετε πάρει εργολαβία είναι ολοφάνερο.

            Όποιος πει λέξη για τον κασαπιδη είναι

            Συριζαιος

            Καμμενος

            Με τον τσίπα και άλλα τέτοια χαζα που ούτε δεκάχρονα δεν πιστεύουν.

            Γράψτε έστω για ξεκάρφωμα κάτι άλλο.

            Όλο ο ίδιος χαρακτηρισμός προς όποιον διαφωνεί.

            Και το να σου λέει κάποιος ότι ο κασαπιδης εφόσον διαφωνεί αλλά πάντα παραμένει στη ΝΔ δείχνει την αγάπη του για καρέκλα.

            Μάζεψε σε εκλογές αυτοδιοίκησης μόνο μπλέ μέχρι το κόκκαλο.

            Κάτι σκελετούς που τους έφερε στην επιφάνεια γιατί στο ελλαντα το ποιος θα βγει το αποφασίζει η μεγάλη δεξαμενή των συνταξιούχων, δημοσίων υπαλλήλων.

          • Σε λίγο σκοπιανοτσολιά θα μας πεις ότι ο Κασαπίδης είναι πρωθυπουργός! Καταλαβαίνω, είναι δύσκολα χωρίς καρέκλα και βόλεμα αλλά όπως έστρωσες κοιμάσαι!

    • Εντάξει, φίλε μου! Μη συγκρίνεις τα ασύγκριτα! Καμία σχέση ο δρόμος που ακολουθούσαν το 1821, αυτοί που ήθελαν να πάνε Λάρισα, με αυτόν που κάνουμε εμείς σήμερα.
      Τότε με τα γομάρια, έπαιρναν τον παλιό δρόμο από Προσήλιο προς τον παλιό οικισμό της Λάβας, και μετά βουνό-βουνό περνούσαν πολύ ορεινότερα του Μεταξά και του Σαρανταπόρου (υψόμετρο 1200-1600 μ.).
      Κατέβαιναν πεδινότερα, μετά το Σαραντάπορο, διαβαίνοντας το Χάνι του Χατζηγώγου, έξω από τα χωριά Μηλιά και Γεράνια Ελασσόνας και συνέχιζαν, από τον ίδιο δρόμο με σήμερα, προς Ελασσόνα!
      Καλά τα λες, όμως! Σήμερα, χρειάζεται να γίνει ένας ασφαλέστερος δρόμος, από Κοζάνη προς Λάρισα! Όμως, να μην κάνουμε και το Τόσο – ΤΟΣΟ!!!

  • Διαβάζουμε : Υλοποιείται η δέσμευση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη. Με πρόσθετη χρηματοδότηση 14 εκ. ευρώ, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία»

    και οι πολίτες της γνωστής κομματικής αγέλης γράφουν για : ΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗ –ΛΑΡΙΣΑΣ και συμφωνία των Πρεσπών.
    Ο Καρανικισμός, τελικά, έγινε καθεστώς και ιδεολογία.

  • Όλα θα τα καταπιείτε…Και τις Πρέσπες, και την ανύπαρκτη μείωση της φορολογίας για τη μεσαία τάξη, και τους μπουμπούκους και τους βορίδηδες και τους διορισμένους και Ο Λ Α. Η χαρά σας ξεκίνησε και τελείωσε με την πενιχρή μείωση του ενφια… Α, να μην ξεχάσω… υποσχέθηκε μείωση στο δημόσιο τομέα και όλο προσλήψεις εξαγγέλει ο Coulis, μάλιστα εκτός ΑΣΕΠ, χωρίς απαραίτητα πτυχία…!Ότι πρέπει για τους “άριστους”!!

    • Ξέρω είναι δύσκολο να χωνέψεις την τριπλή καρπαζία στις Εκλογές και την επιστροφή στο 3% άλλα, όπως έστρωσες με τις ρουσφετιές και τα αλισβερίσια κοιμάσαι συριζοτρόλ.

  • 20=01 ,πανε εσυ με τον κωλοτουμπα καρυπιδη και ασε μας εμας με τον κασαπιδαρο.Το θεμα λεει για το εξοικονομω οχι για τις βλακειες σου.ΚΑΣΑΠΙΔΗ θα λετε και θα κλαιτε,τωρα γυρισε στην τρυπα σου.ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ και οχι ασχετους σε ποστα,φιλακια.

  • Τέτοια ώρα κάνω λάθη λάθη ορθογραφικά λάθη πολλά αλλά ένα λάθος δεν κάνω να γίνομαι δοσίλογος στο νομό μου καληνύχτα Κοζάνη και Κακή νύχτα στα ρολάκια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.