kozan.gr: Στο ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας “προσέφυγε” ο ΟΑΠΝ Κοζάνης για το θέμα των νέων οντάδων των Φανών της Κοζάνης – Στον “αέρα”, τις επόμενες μέρες, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχιτεκτονικού σχεδιασμού οντάδων – Πώς σχετίζεται τ’ όλο εγχείρημα και με το στέγαστρο που θα αφαιρεθεί από το κολυμβητήριο στο ΔΑΚ Κοζάνης (Bίντεο)

1 Δεκεμβρίου 2019
14:07

 

Πολλές κι ενδιαφέρουσες ειδήσεις “έβγαλε” η εκδήλωση «Κοζάνη, η βασίλισσα της Αποκριάς» (κλικ εδώ), που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 1/12, στο Κοβεντάρειο. Συγκεκριμένα, στο ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας “προσέφυγε” ο ΟΑΠΝ Κοζάνης για το θέμα των νέων οντάδων των Φανών. Στον “αέρα”, τις επόμενες μέρες, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχιτεκτονικού σχεδιασμού οντάδων. Πώς σχετίζεται τ’ όλο εγχείρημα και με το στέγαστρο που θα αφαιρεθεί από το κολυμβητήριο στο ΔΑΚ  Κοζάνης. Δείτε μόνο στο kozan.gr, τι είπε ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γ. Τσιομπάνος:

 

10 σχόλια

  • Δεν έχω εμπιστοσύνη στο άτομο αυτό. Αγαπητέ Τσιομπανο, λυπάμαι αλλά αυτα τα στοιχεία μου έδειξες έως τώρα. Εύχομαι να διαψευστω.

  • Για πέστε μας κιόλας, ο οντάς στο φανο ΠΗΓΑΔΙ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ που είναι εκεί εγκαταστημένος πολλά χρόνια, για ποιο λόγο;;

  • Ήρθε η μεγάλη στιγμή που ο τεχνικός σύμβουλος του κράτους θα ασχοληθεί με ένα μείζον θέμα που απασχολεί την περιοχή… οι οντάδες της Αποκριάς.

  • Μετά από 3 μήνες για το θέμα του κολυμβητηρίου έρχεσαι στα λόγια του Ιωαννίδη!!Η σκεπή πρέπει να αλλαχτεί γιατί είναι επικίνδυνη!!!

  • Α ετσι κε Τσιομπάνε πες μας οτι τελικά θα το ρίξετε το στεγαστρο στο κολυμητήριο, οτι ελεγαν και οι προηγούμενοι δηλαδή, αρα ουτε αυτό θα ανοιξει συντομα οπως μας λεγατε προεκλογικά αλλά και πριν λίγο καιρό που μαλώνατε με τους αλλους. Θα πήξουμε στο Λιαπειο με φαινεται.

  • Γιαννη να σου πω και μια άλλη ιδέα, μπορείς τα υλικά από το στεγαστρο να τα χρησιμοποιήσεις για να κανεις τις σκεπες στα σκυλοσπιτα που θα φτιαξει ο Βασιλακοπουλος για να βαλει τα σκυλια που έχει ηδη μαζεψει από την πόλη ο Σημανδρακος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.