kozan.gr: Μόνο επαγγελματίες φωτογράφοι κι εκπρόσωποι ΜΜΕ, με διαπίστευση, θα έχουν το δικαίωμα να κινούνται εντός του χώρου όπου θα διεξάγεται η παρέλαση της Κοζανίτικης Αποκριάς (Βίντεο)

1 Δεκεμβρίου 2019
15:12

 

Μόνο επαγγελματίες φωτογράφοι κι εκπρόσωποι ΜΜΕ, με διαπίστευση, θα έχουν το δικαίωμα να κινούνται εντός του χώρου όπου θα διεξάγεται η παρέλαση της Κοζανίτικης Αποκριάς. Δείτε μόνο στο kozan.gr, τι είπε, γι’ αυτό θέμα, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης, Γ. Τσιομπάνος, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τους ανθρώπους των φανών το πρωί της Κυριακής 1/12.

16 σχόλια

  • Ποιος νόμος το λέει αυτό? Επίσης ποιος νόμος επιτρέπει τους επαγγελματίες; Τέλος ποιοι είναι εκπρόσωποι ΜΜΕ και με ποιο δικαίωμα φωτογραφίζουν το παιδί μου και το ανεβάζουν στα ΜΜΕ;

    • Ο νόμος πουθενά δεν λέει ότι είναι προσωπικό σου δεδομένο ο οποιοσδήποτε δημόσιος χώρος στον οποίο βρίσκεσαι εσύ και ανήλικο παιδί σου. Αν τραβήξει ένας επαγγελματίας φωτογραφία μέσα στο πλάνο της οποίας βρίσκεσαι, εσύ είσαι που βρίσκεσαι μέσα στο πλάνο του. Παρεξηγείς το γράμμα του νόμου. Δεν μπορείς να κατσικωθείς στο οποιοδήποτε μέρος και να απαιτείς να μην τραβάνε φωτογραφίες γιατί είσαι κι εσύ μέσα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα στο “τραβάω φωτογραφίες γενικές” και “τραβάω εσένα φωτογραφίες” = σε παρακολουθώ.

      Περαιτέρω, ο νόμος ορίζει ότι η συμμετοχή σε δημόσιες εκδηλώσεις δεν αποτελεί προσωπικό δεδομένο ή ιδιωτική στιγμή, αλλιώς θα απαγόρευαν στους ποδοσφαιρικούς αγώνες να δείχνουν πανηγυρισμούς οπαδών.

        • Μα δε σου απαγορεύει κανείς κάτι τέτοιο, απαγορεύει όμως στον καθένα να πηδά το διαχωριστικό σχοινί που υπάρχει στο πεζοδρόμιο και να χώνεται ανάμεσα στα άρματα, ένα φαινόμενο που συμβαίνει πολύ τελευταία από πατεράδες μανάδες και επίδοξους λάτρεις της φωτογραφίας που προσπαθούν με τα κινητά να βγάλουν κοντινές φωτογραφίες, παρακωλύοντας την κίνηση των αρμάτων και τον καρναβαλιστών στον έτσι κι αλλιώς στενό δρόμο. Από το πεζοδρόμιο και πίσω από το σχοινί βγάλε όσες φωτογραφίες θες.

      • “Αν τραβήξει ένας επαγγελματίας φωτογραφία μέσα στο πλάνο της οποίας βρίσκεσαι, εσύ είσαι που βρίσκεσαι μέσα στο πλάνο του”.

        ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ-ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ- ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ; ΞΕΡΕΙΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

        • Διάβασες την δημοσίευση ή όχι; Δεν απαγορεύει κανείς τον πολίτη ή τον χομπίστα ερασιτέχνη να φωτογραφίσει από τη θέση των θεατών στο πεζοδρόμιο, πίσω από το σχοινί. Όχι όμως να χώνεσαι ανάμεσα στα άρματα.

          • Α,οκ, σ΄ευχαριστώ. Γιατί παραπήγε το πράμα με κάποιους γενικά. Δεν τολμας να ανοιξεις την καμερα κ σου λενε “γιατι τραβας;Οχι μονο στις παρελασεις αλλα κ αλλους δημόσιους χωρους. Εγω δεν θελω να με παιρνει”.Δηλαδη φτασαμε να τρωγωμαστε με τα ρουχα μας..

  • Έτσι μπράβο, να μπει μια σειρά, ο κάθε αργόσχολος δημόσιος υπάλληλος που τα απογεύματα παριστάνει τον μπλόγκερ παίρνει μια κάμερα και χώνεται μέσα στην παρέλαση και τους φανούς ανάμεσα στις παραδοσιακές στολές με κάτι σπορ μπουφάν χαλώντας το έθιμο.

  • ΚΙ ΕΔΩ ΛΥΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΠΟΥΚΡΙΕΣ.

  • Ο κόσμος αριβάρει για αλλού και εσείς ακόμα ασχολείσθε με ιστορίες της πλάκας, σε λίγο θα μείνουμε τρεις κι ο κούκος…

  • Η ιδιαίτερη συνταγή των εορτών. Γιαπράκια Κοζάνης
    ( λαχανοντολμάδες)
    Υλικά για γέμιση:
    500 γρ μοσχαρίσιος κιμάς
    500 γρ χοιρινός κιμάς1 φλ ρύζι
    1 κρεμμύδι μεγάλο τριμμένο στον τρίφτη
    αλάτι
    πιπέρι
    κόκκινο πιπέρι
    μπούκοβο
    1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας
    1 φλ του καφέ κρασί μαύρο ή κόκκινο
    χυμό από 1 λεμόνι ή 1 κουτ γλ ξινό (μπαχαρικό)
    1 κουταλιά της σούπας φυτίνη
    Αρμιά ή λάχανο ζεματισμένο
    πελτές

  • για τον χριστουγεννιάτικο αχταρμά της πλατείας θα μας πει τίποτα ή θα ζητάει μόνο διαπιστευμένους δημοσιογράφους και γι᾽αυτό;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.