kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Πριν τους επενδυτές, έρχεται το Topos PLUS

20 Μαρτίου 2017
11:38

Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του, ακούγαμε τον ίδιο, να μιλά, διαρκώς, για επενδυτές και επενδύσεις, που έρχονται στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού. Ωστόσο, πριν από αυτούς, έρχεται το Topos PLUS, όπως δηλαδή θα λέγεται το στρατηγικό πρόγραμμα ανάπτυξης του δήμου, όπου προΐσταται ο Α. Κοσματόπουλος. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, το συγκεκριμένο σχέδιο θα εκπονήσει ομάδα συμβούλων επιχειρήσεων, που φέρει την ονομασία Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας και η παρουσίασή του αναμένεται, πολύ σύντομα, ενδεχομένως και την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου, σε μια ανοιχτή εκδήλωση που λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

  • Από που θα φύγει; Από την πίσω πόρτα δεν νομίζω, σε λίγο καιρό και να θέλει να έρθει δεν θα μπορεί!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.