kozan.gr: Στιγμές έντασης στο 27ο έκτακτο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Kέντρου Πτολεμαΐδας του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας (Βίντεo)

20 Μαρτίου 2017
20:50

Στιγμές έντασης, διαδραματίστηκαν στο 27ο έκτακτο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Kέντρου Πτολεμαΐδας, κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας, όταν σε κάποια στιγμή, ο Πρόεδρος του σωματείου εργατοτεχνιτών και εργαζομένων στην ενέργεια Δυτικής Μακεδονίας,  Πέτρος Ταταρίδης, φέρεται να αποκάλεσε το Συνδικάτο Χειριστών ΛΚΔΜ – ΔΕΗ ΑΕ., ως σωματείο “φάντασμα”, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του, Άγγελου Γετιμή. Δείτε τι συνέβη στο βίντεο του FLASH:

 

6 σχόλια

  • η κατάντια του συνδικαλιστικού κινήματος στο μεγαλείο της.
    να λοιπόν ποιος είναι αυτός που απαξίωσε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    αυτοί που μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν ακόμα να καταλάβουν ότι σε όλα τα πράγματα, κάποια στιγμή πρέπει να ξέρεις να αποχωρείς αξιοπρεπώς.
    τι άραγε να τους κάνει να θέλουν να συνεχίζουν;
    μήπως πιστεύουν ότι είναι αναντικατάστατοι;
    οι περισσότεροι συνδικαλιστές της δεη, είναι αυτοί που δεν “πατούν” στην εργασία τους και είναι αυτοί που κάνουν συνδιοίκηση.
    αρκεί να δείτε το πόσες ώρες τον μήνα βάζουν συνδικαλιστική.

  • Ντροπη σε ολους εσας.. Δεν θελω να πω ονοματα ομως σε ολους σας ντροπη… Ολοι η καταντια του τοπου μας στο εργατικο κεντρο.. Με αρρωστησατε.. Πατησατε στο μελλον μου … Καταστρεψατε την ζωη μου … Σας ευχομαι τα χειροτερα..

  • τι είπε ο γίγαντας Αδαμίδης;;; ότι ο Υπουργός δεν θέλει την πώληση της ΔΕΗ;;; και τον ακούτε ;;; Αυτόν που έφερε εδώ τον Σκουρλέτη που είχε υπογράψει την πώληση των πάντων και ήρθε εδώ και πουλούσε επανάσταση με το δίδυμο Καρυπίδη Αδαμίδα;;; Άντε αυτός κέρδισε τη θέση στο ΔΣ της ΔΕΗ και τη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αντε ο Καρυπίδης έχει φίλο τον Αλέξη. Εσείς που σας είπε στα μούτρα ότι παίζονται από Ιούνιο οι μισθοί σας μήπως τον χειροκροτήσατε κιόλας;;;;
    ΥΓ αν η μαγκιά σας εξαντλείται σε καυγάδες μεταξύ σας … τι να πω;; Αλλιώς και αλλού δίνονται οι αγώνες σύντροφοι

  • Απόλυτη ταύτηση απόψεων Αδαμίδη Καραλευτέρη και άκρως ανησυχητικό για την περιοχή και την ΔΕΗ.
    Η ξελογιάστρα Αθήνα έχει αλλιώσει τον …αγωνιστικό τους χαρακτήρα και έχουν γίνει (χάριν της εξουσίας) εκπρόσωποι του Παναγιωτάκη.
    Άξιοι συμπαραστάτες τους Μόσχος Μάστορας αβαντάρουν τους …εκπροσώπους τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.