kozan.gr: Τι λέει ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, Νίκος Κοροξενίδης, για τους ελέγχους που πραγματοποιούν για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε περιοχές της Κοζάνης – Έχουν “πέσει” πρόστιμα; Υπήρξαν καταγγελίες; (Bίντεο)

3 Δεκεμβρίου 2019
16:09

 

Τι είπε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, Νίκος Κοροξενίδης, στην εκπομπή Forum Επικαιρότητας του West Channel, το βράδυ της Δευτέρας, σχετικά για τους ελέγχους που πραγματοποιούν για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε περιοχές της Κοζάνης. Έχουν “πέσει” πρόστιμα;;; Υπήρξαν καταγγελίες;;;

 

9 σχόλια

  • Και οι καπνιστές είναι κατά του καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους . Ας δοθεί όμως η δυνατότητα εναλλακτικών εξωτερικών χωρων για τους καπνιστές και μάλιστα να βοηθηθούν οι καταστηματάρχες για τη δημιουργία τέτοιων χωρών . Διαφορετικά είναι ανήθικο να επικαλούνται την ηθικότητα του νόμου αν δεν απαγορευτεί η πώληση τσιγάρων ..!

    • Ακριβώς εγώ παρότι καπνίστρια σέβομαι τον άλλον κ όπως δν καπνίζω μέσα στο σπίτι μου λόγο παιδιών κ καθαρού χώρου έτσι σέβομαι κ αυτούς που δν καπνίζουν, καλό θα ήταν όμως να γίνουν χώροι καπνιστών και μη όπως στο εξωτερικό κ όχι να μας βλέπουν κ να μας φέρονται σαν τους κακούς τις υποθέσεις.

      • στο εξωτερικό απαγορεύεται το καπνισμα σε δημόσιους χώρους, ακομη και στην τουρκια κ βουλγαρία από χρόνια…

        • Και η φορολογία στις χώρες που αναφέρεις δεν στραγγαλίζει τον πολίτη.
          Είναι μικρότερη κατά τα δύο τρίτα.
          Κάτι άλλο?

        • Κ ποιος σου είπε για τους δημόσιους χώρους συγνώμη αλλά εγώ μίλησα για τα κέντρα διασκέδασης και φαγητού, παντού στο εξωτερικό υπάρχουν χώροι καπνιζόντων και μη, εγώ προσωπικά κ να μην καπνίσω δν έχω πρόβλημα κ έξω θα βγω στο κρύο όπως κάνω κ στο σπιτάκι μου για να το διατηρώ υγιεινό.

  • Σ όλες σχεδόν τις χώρες και ιδιαίτερα στη Γερμανία ,που τη φέρνουν κάποιοι σαν παράδειγμα , υπάρχουν εναλλακτικοί χώροι και τρόποι σ όλα σχεδόν τα καταστήματα , για τους καπνιστές με το σήμα νο σμοκιν η σμοκιν στις εισόδους των καταστημάτων ..!

  • Ο κυριος που συντονιζει την συζητηση,κανει λογο για ρουφιανους και χαφιεδες καποια στιγμη,που ζειτε κυριε? Στην εποχη της χουντας? Δημοκρατια εχουε.Αν ο αλλος κανει καταγγελια ειναι ρουφιανος??Απαραδεκτη νοοτροπια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.