kozan.gr: Προσωπική επιλογή του Κ. Κυριακίδη η επιλογή τοποθέτησης του δέντρου ακριβώς πάνω από τον Ι.Μ.Ν.του Αγ. Νικολάου Κοζάνης – Εντελώς άκυρη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές θεωρούν τη συγκεκριμένη επιλογή μέλη της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης

3 Δεκεμβρίου 2019
18:15

Προσωπική επιλογή του Κ. Κυριακίδη η επιλογή τοποθέτησης του δέντρου ακριβώς πάνω από τον Ι.Μ.Ν. του Αγ. Νικολάου Κοζάνης. Εντελώς άκυρη, σε σχέση με τις προηγούμενες δύο χρονιές, θεωρούν τη συγκεκριμένη επιλογή, μέλη της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης με αφορμή και τη μεθαυριανή συναυλία στο πλαίσιο της “Λευκής Νύχτας”. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοζάνης, φαίνεται πως το “πήρε” πάνω του, με το σκεπτικό ότι το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο πρέπει να είναι κοντά στη φάτνη και να μη δεσμεύει χώρο στο κέντρο της πλατείας.

kozan.gr

16 σχόλια

  • ΚΩΣΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?

    • Το όλο σκηνικό κρύβει τον Αγιο Νικόλαο. Το πιο σημαντικό κτίριο της πόλης.
      Και αυτό είναι απαράδεκτο και από μόνο του είναι λόγος για την λάθος θέση του δέντρου.

  • Και έπραξε το καλύτερο ο πόντιος .
    Το δέντρο πάντα πρέπει να είναι δίπλα στη φάτνη και φυσικά είναι πανέμορφο που είναι και δίπλα στο όμορφο καμπαναριό μας .
    Και μπράβο Κώστα στον αγώνα που εδωσες

  • Γκρίνια Γκρίνια Γκρίνια.
    Τα διακοσμητικά είναι ανάποδα, Στο δέντρο δεν ανάβουν Όλα τα Φώτα, Το δέντρο είναι σε λάθος θέση.
    Και έγιναν τα ασήμαντα σημαντικά,και τα σημαντικά ασήμαντα
    «Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες»

  • Ότι να’ναι!!! Δηλαδή ο καθένας στο Δήμο κάνει ότι θέλει!!!! Ο ένας πάει βόλτα το δέντρο γιατί τον ενοχλεί (….να μη δεσμεύει χώρο στο κέντρο της πλατείας), ο άλλος κάνει ανακοινώσεις και προτάσεις για τις Απόκριες, περιμένουμε τον επόμενο να μας πει τι είδε στον ύπνο του………….

  • Με τη νοοτροπία που έχουν οι Κοζανίτες (πλειοψηφία ντόπιων),δεν πρόκειται να γίνει βήμα προς τα εμπρός.
    Και ένας σωστός να θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά,από αυτά που βλέπει τα παρατάει,και τα αφηνει σε αυτούς που διόρισαν τον εαυτό τούς κοζαναρχες.
    Καληνύχτα πατρίδα

  • Από τότε που χάσατε την καρέκλα όλα σας ενοχλούν .Ο κόσμος γνωρίζει ότι λειτουργείτε δεν υπάρχει ουσία σε αυτά που λέτε γι αυτό σας έστειλε στο σπίτι σας

  • Μια χαρά είναι.σε συνδυασμό με τη φάτνη ένα αρμονικό σύνολο.μην ψάχνετε προβλήματα για να γκρινιάζετε σαν τα μοντέλα στα ριάλιτι μόδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.