Χριστουγεννιάτικο ΒΑΖΑΑR, από τη Δευτέρα 5 έως και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο φουαγιέ της αίθουσας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Λ.Α.Φ Κοζάνης

4 Δεκεμβρίου 2016
11:55
Κανένα σχόλιο

Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Aπασχόλησης του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν.Κοζάνης σας προσκαλούμε στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑΖΑΑR που διοργανώνουμε από την Δευτέρα 5 έως και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και τις ώρες 10:00 – 14:00 και 17:30-20:30 στο φουαγιέ της αίθουσας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Λ.Α.Φ Κοζάνης.

Τα έσοδα του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΒΑΖΑΑR θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Κέντρου Δημιουργικής Aπασχόλησης .

Στο χώρο του bazaar θα βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα που κατασκεύασαν τα παιδιά του Συλλόγου μας με τη βοήθεια των εθελοντριών μας .

Σας περιμένουμε όλους.

baazar

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.