Οι προτάσεις του κ. Αμανατίδη στην ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το Ν/Σ του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο» (Bίντεο) 

4 Δεκεμβρίου 2019
14:20

 

Οι προτάσεις του κ. Αμανατίδη στην ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το Ν/Σ του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο» 

  • Για την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση να ενταχθεί και η πρόβλεψη για την στατική ενίσχυση του ακινήτου.
  • Έκπτωση της δαπάνης ασφάλισης των ακινήτων από το αναλογούν ποσόν του ΕΝΦΙΑ.
  • Ενίσχυση των κατοίκων της Α’ ζώνης  που δικαιούνται το επίδομα πετρελαίου ώστε να έχουν επιπρόσθετα μια έκπτωση, ένα ποσοστό 30%, 40% της δαπάνης για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης από το φορολογητέο εισόδημα.
  • Οι κάτοικοι των υπό μετεγκατάσταση οικισμών θα πρέπει να απαλλάσσονται από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ.
  • Το 30% της έκπτωσης στους εργαζόμενους της ΔΕΗ δεν αφορά στη ΔΕΗ. Είναι φόρος και δεν πρέπει να λογίζεται ως εισόδημα.
  • Για τροποποιήσεις φορολογικών δηλώσεων που δεν επιφέρουν αύξηση φορολογητέας ύλης να μην επιβαρύνονται οι πολίτες με το ανάλογο ποσό της τροποποιητικής δήλωσης.

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.