Θέσεις στάθμευσης και φορτοεκφόρτωσης, ρυθμίσεις κυκλοφορίας και πεζοδρομήσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακού Δήμου Κοζάνης (Bίντεο)

4 Δεκεμβρίου 2019
14:42

 

Συνεδρίαση της Επιτροπής Χωροταξίας, Κυκλοφοριακού, Πεζοδρομίου, Περιπτέρων του Δήμου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου 2019, με βασικά θέματα συζήτησης θέσεις στάθμευσης και φοτοεκφόρτωσης, ρυθμίσεις κυκλοφορίας και πεζοδρομήσεις. Δείτε το βίντεο με την δήλωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Βαγγέλη Σημανδράκου.

4 σχόλια

  • Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που υπάρχει στην διασταύρωση Λαχανά με Παύλου Μελά. Έχω απευθυνθεί επανειλημμένα στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου Κοζάνης. Υπάρχει μια παρκιδα που παλιότερα εξυπηρετούσε την υδροφορα του Δήμου τώρα παρκάρουν αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου ορατότητα όταν βγαίνουμε στην Παύλου μελά. Κινδυνεύουμε κάθε στιγμή να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα. Θα ήθελα να μας πουν από την υπηρεσία ποιόν εξυπηρετεί η συγκεκριμένη παρκιδα και δεν την κλείνουν. Δεν υπάρχει καμία πινακίδα που να προσδιορίζει κάτι.

  • Σημανδρακο κάλεσες τα κανάλια για την επιτροπή κυκλοφοριακού……!!!
    Τι να πω βρε Αντιδημαρχε του Μαλουτα!!.,
    Μόνο λεζάντα είσαι όπως πάντα φυσικά.

  • Εάν ελεγχθούν οι καρέκλες, τα τραπεζάκια και τα τελάρα που κάποιοι επιτήδειοι τοποθετούν για να κρατάνε μέρος για πάρκιγκ, θα εξοικονομηθούν περισσότερες από 100 θέσεις στην πόλη και θα εξυπηρετείται καλύτερα ο κόσμος. Δώστε τηλέφωνο καταγγελιών και θα το διαπιστώσετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.