kozan.gr: Ξέσπασμα αγωνίας της Γ. Ζεμπιλιάδου με αφορμή το νέο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) κι όσα φέρνει για τη λειτουργία των τηλεθερμάνσεων καθώς κι άλλα ζωτικά ζητήματα για την περιοχή, λόγω απολιγνιτοποίησης, από το 2023, πολύ νωρίτερα από το 2028 – Ζήτησε άμεσα να γίνει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κι η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Τι απάντησε ο Γ. Κασαπίδης (Βίντεο)

4 Δεκεμβρίου 2019
17:26

 

Ξέσπασμα αγωνίας της Γ. Ζεμπιλιάδου, στη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, με αφορμή το νέο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) κι όσα φέρνει για τη λειτουργία των τηλεθερμάνσεων καθώς κι άλλα ζωτικά ζητήματα για την περιοχή, λόγω απολιγνιτοποίησης, από το 2023, πολύ νωρίτερα από το 2028. Ζήτησε άμεσα να γίνει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κι η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης, ανέφερε, πως: “Ήδη γίνονται ενέργειες προς αυτή τη κατεύθυνση κ. Ζεμπιλιάδου και το ξέρουμε όλοι εδώ μέσα. Το έχουμε αναδείξει το θέμα όσο πιο ψηλά μπορούσαμε να το κάνουμε και ως Περιφερειάρχης, ο ίδιος, αλλά και ως Περιφερειακό συμβούλιο, όλες τις ενέργειες που κάναμε γι΄αυτό και προσπάθησα να επιταχύνω τις διαδικασίες όλες όσες ήταν σε εξέλιξη  είτε αφορούν το φυσικό αέριο, είτε αφορούν το ειδικό αναπτυξιακό σχέδιο, είτε αφορούν όλες τις εξελίξεις που μας επηρεάζουν καθοριστικά.” Δείτε όλη τη μεταξύ τους κουβέντα, στο παρακάτω απόσπασμα, που σας μεταφέρει το kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Respect! Κυρία Ζεμπιλιάδου παλεύετε μόνη σας εκεί μέσα. Ο Περιφερειάρχης φοβάται μη δυσαρεστήσει τον Μητσοτάκη και οι Βουλευτές είναι άλλα λόγια να αγαπιομαστε ….δυστυχώς..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.