H προαγωνιστική ομάδα, της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης (Κ.Ε.Κ.), γύρισε με το Κύπελλο της διοργάνωσης, από το «8th SWIMMINGCUP ΙΟΑΝΝΙΝΑ»

6 Δεκεμβρίου 2019
13:15

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα κολυμβητική χρονιά με συμμετοχή της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης (Κ.Ε.Κ.) στο «8th SWIMMINGCUP ΙΟΑΝΝΙΝΑ» που διοργανώθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων.

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης συμμετείχε με 18 αθλητές/τριες όλων των αγωνιστικών κατηγοριών και 28 αθλητές όλων των προαγωνιστικών κατηγοριών (9 έως 12 ετών). Στους αγώνες συμμετείχαν 25 Ομάδες και περίπου 600 αθλητές – τριες.

Οι αθλητές- τριες της Κ.Ε.Κ. βελτίωσαν τους χρόνους τους, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και  η προαγωνιστική ομάδα γύρισε με το Κύπελλο της διοργάνωσης. Στις αγωνιστικές κατηγορίες κέρδισαν 14 μετάλλια (3 χρυσά, 8 αργυρά και 3 χάλκινα) ενώ στις προαγωνιστικές κατηγορίες κέρδισαν 39 μετάλλια (21 χρυσά, 9 αργυρά, 9 χάλκινα).

Στα ατομικά αγωνίσματα οι αθλητές- αθλήτριες μας κατέκτησαν 19 πρώτες θέσεις, 14 δεύτερες θέσεις και 9 τρίτες θέσεις.

Στα ομαδικά αθλήματα οι αθλητές- αθλήτριες μας κατέκτησαν 5 πρώτες θέσεις, 3 δεύτερες θέσεις και 3 τρίτες θέσεις).

 Η Νέα κολυμβητική χρονιά ξεκίνησε με μετάλλια, καλούς χρόνους και το πρώτο Κύπελλο. Όλοι μαζί αθλητές και αθλήτριες, προπονητικό τιμ, γονείς και Διοίκηση θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε την Κ.Ε.Κ. ακόμη ψηλότερα και να καμαρώσουμε τα παιδιά μας στα ψηλότερα σκαλιά της επιτυχίας. Ως Διοίκηση, υποσχόμαστε ότι και φέτος θα προσπαθήσουμε να υπερβούμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες προκειμένου να ενισχύσουμε την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια των παιδιών μας.

Συνεχίζουμε την περσινή πετυχημένη μας κολυμβητική χρονιά με το ίδιο καταξιωμένο προπονητικό τιμ της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας τον κ. Μάρκο Μανταλούφα (Τεχνικό Σύμβουλο), τον κ. Χ. Κεχαγιά και την κα. Μαρία Αμπατζίδου. Με την συστηματική και μεθοδική δουλειά τους θα βοηθήσουν τα παιδιά μας να πετύχουν τους στόχους τους που πάντα πρέπει να είναι οι υψηλότεροι δυνατοί. Με σωστή προπόνηση, θέληση, αγάπη για το απαιτητικό αυτό άθλημα θα έρθουν οι επιτυχίες.

Στους αγώνες κολύμβησης στα Ιωάννινα:

1η θέση κατέλαβαν οι εξής αθλητές – τριες:

Αγωνιστική

Ι. Καρακλάνη(100μ. Ελεύθερο)

Β. Χασιώτης (100μ. Πρόσθιο)

  

Προαγωνιστική

Φ. Γκουρτσούλη(50μ. Πεταλούδα)

Σ. Καραγιαννάκη (200μ Πρόσθιο)

Δ. Κιομπέλη (50μ Πρόσθιο και 100 Πρόσθιο)

Ε. Κουτσώνα (100μ Ύπτιο και 200μ  Ύπτιο)

Δ. Μπατσίλης (50μ Ύπτιο,100μΎπτιο και 200μ Μικτή)

Κ. Τασιόπουλος(200μ Πρόσθιο)

Β.Τσιανάκα (50μ Πρόσθιο, 200μ Πρόσθιο)

Α. Ψωμιάδου (50μ Ύπτιο, 100μ Ύπτιο)

Μ. Ψωμιάδου (200μ Μικτή)

Σ. Ψωμιάδου (200μ Ύπτιο)

Ε. Χατζηγεωργιάδης (50μ Ύπτιο)

2η θέση κατέλαβαν οι εξής αθλητές –τριες:

Αγωνιστική

Μ. Δάλλα(100μ. Ελεύθερο, 200μ. Μικτή)

Ι. Καρακλάνη(200μ. Ελεύθερο, 50μ. Ελεύθερο)

Ι. Μπαντής (100μ. Πεταλούδα)

Γ. Πέκος (200μ. Ύπτιο)

Β. Χασιώτης (200μ. Πρόσθιο)

Προαγωνιστική

Φ. Γουλιού (50μ Πρόσθιο)

Σ. Καραγιαννάκη (50μ Ύπτιο, 200μ Μικτή)

Δ. Τάτσινας (50μ Πρόσθιο)

Γ. Σταμούλης(50μ Πεταλούδα, 100μ Πεταλούδα)

Γ. Χλιαράς (50μ Ελεύθερο)

3η θέση κατέλαβαν οι εξής αθλητές – τριες:

 

Αγωνιστική

Μ. Δάλλα(200μ. Ελεύθερο)

Φ. Χατζηγεωργιάδης(100μ. Πεταλούδα)

 

Προαγωνιστική

Φ. Γουλιού (100μ Πρόσθιο)

Υ. Ζάμπρου(100μ Ελεύθερο)

Ε. Κουτσώνα (200μ Πρόσθιο)

Ι. Περισανίδου (50μ Ελεύθερο)

Κ. Τασιόπουλος(100μ Ελεύθερο)

Ε. Χατζηγεωργιάδης (50μ Πεταλούδα)

Γ. Χλιαράς (100μ Ελεύθερο)

  

Στις Σκυταλοδρομίες:

 1η θέση κατέλαβαν

Αγωνιστική

4 Χ 50μ Ελεύθερο Γυναικών

Προαγωνιστική

4 Χ 50μ Ελεύθερο Κορίτσια 10 ετών και 11 ετών

4Χ 50μ Μικτή Κορίτσια 10 ετών και 11 ετών

2η θέση κατέλαβαν

Αγωνιστική

4 Χ 50μ Μικτή Γυναικών

Προαγωνιστική

4Χ 50μ Μικτή Κορίτσια 9 ετών και 12 ετών

 

3η θέση κατέλαβαν

Αγωνιστική

4 Χ 50μ Ελεύθερο Ανδρών

Προαγωνιστική

4Χ 50μ Ελεύθερο Κορίτσια 12 ετών

4Χ 50μ Ελεύθερο Αγόρια 9 ετών

Οι αθλητές και αθλήτριες της Κ.Ε.Κ. που πήραν μέρος στους αγώνες είναι:

 Γεωργίου Μαρία, Γουλιού Φωτεινή, Καραγιαννάκη Σοφία, Κουτσώνα Ελένη, Κιομπέλη Δήμητρα, Μπατσίλης Δημήτριος, Μπατσίλη Αικατερίνη, Περισανίδου Ιωάννα, Πιτένης Κλεάνθης, Σταμούλης Γεώργιος, Τασιόπουλος Κωνσταντίνος, Τζιάστας Αθανάσιος, Τσιανάκα Βασιλική, Τσορακλίδου Αναστασία, Ψωμιάδου Στυλιανή, Ψωμιάδου Άννα, Ψωμιάδου Μαρία, Ζάμπρου Υβόννη, Δέσποινα Γκουντιού, Ανθή Καζάνα, Φωτεινή Γκουρτσούλη, Αναστασία Παππά, Γεώργιος Πεχλιβανίδης, Χρυσάνθη Σταμούλη, Ευαγγελία Στιούκη, Δημήτριος Τάτσινας, Γεώργιος Χλιαράς, Εμμανουήλ Χατζηγεωργιάδης (προαγωνιστική)

 

Βασίλειος Χασιώτης, Ιωάννης Μπαντής, Ιφιγένεια Καρακλάνη, Ραφαηλία Δεμερτζίδου, Μυρόπη Δάλλα, Κασσιανή Τσαταλμπασίδου, Κωνσταντίνος Χασιώτης, Γεώργιος Πέκος, Βασίλης Καραγιαννάκης, Γιώργος Καζάνας, Φώτης Χατζηγεωργιάδης, Γιώργος Παράσογλου, Ευάγγελος Ντίνας, Άγγελος Καραβόλτσος, Αφεντουλίδου Παρασκευή, Κεντεποζίδου Ζωή, Στιούκη Αλεξάνδρα, Χασιώτη Ελπίδα (αγωνιστική).

 

 

 

Από το γραφείο τύπου της Κ.Ε.Κ.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.