Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΛΙΑΚΜΩΝ» Κοζάνης, συνεχίζοντας τις πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του, θα πραγματοποιήσει τις εξής εκδηλώσεις:

Α) Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, ανήμερα του Αγίου Μόδεστου θα εορτάσει τον Άγιο Μόδεστο, που θεωρείται ο προστάτης των κτηνοτρόφων και ο θεραπευτής των κατοικίδιων ζώων. Ο εκκλησιασμός θα γίνει στη Ροδιανή Κοζάνης, όπου έχει ανεγερθεί τα τελευταία χρόνια ομώνυμος Ιερός Ναός προς τιμήν του Αγίου Μόδεστου και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω:

1. Παρακολούθηση πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας με αρτοκλασία.

2. Θείο κήρυγμα για τον Άγιο Μόδεστο και τη σχέση του με τους κτηνοτρόφους.

3. Μετά τη Θεία Λειτουργία θα προσφερθεί καφές στο στέκι του Συλλόγου Γυναικών Ροδιανής, κάτω από το Δημοτικό Σχολείο και δίπλα από τον Κεντρικό Ναό του χωριού.

Β) Την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 8:00 μ.μ. μετά τη γιορτή του Αγίου Μόδεστου για να τιμήσει τους κτηνοτρόφους, θα πραγματοποιήσει σαρακοστιανή χορευτική βραδιά, στο οικογενειακό κέντρο της Ροδιανής «ΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ», με την ορχήστρα του Χάρη Πουτιού.

Παρακαλούνται τα μέλη, οι φίλοι του Συλλόγου και όλοι οι γεωργοκτηνοτρόφοι της περιοχής μας να τιμήσουν τις εκδηλώσεις και να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα: 24610-30525 και 24610-99906 (Ναπολέων Κοντός ή Τσολάκης Ιωάννης).