Συνεδριάζει , τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού

6 Δεκεμβρίου 2019
19:00

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  1. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βελβεντού».
  2. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βελβεντού».
  3. Ορισμός Προέδρου και Παραγωγικών Τάξεων στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βελβεντού.
  4. Αποδοχή Δ’ κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. Κατανομή πίστωσης στις Σχολικές Επιτροπές Α’/θμιας και Β’/θμιας εκπαίδευσης.

  5. Κατηγοριοποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βελβεντού.
  6. Αποδοχή χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, του Υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο «Ειδική επιχορήγηση των δήμων οι οποίοι έχουν συσταθεί δυνάμει του άρθρου 154 του Ν. 4600/2019».

  7. Αποδοχή επιχορήγησης δήμων από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, στον άξονα προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».
  8. Προμήθεια αυτοκινούμενου αναρροφητικού σαρώθρου από την επιχορήγηση της Απόφασης 30292/19-4-2019 «Επιχορήγηση των Δήμων της χώρας από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».
  9. Γνωμοδότηση για προτάσεις έργων για το ετήσιο Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Δημόσιας και μη Δημόσιας) Δασοπονίας έτους 2020.
  10. Τροποποίηση και αναμόρφωση προϋπολογισμού δήμου Βελβεντού για το έτος 2019.
  11. Συμμετοχή του Δήμου Βελβεντού ως νέο Τακτικό Μέλος στο «Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη».
  12. Έγκριση Κανονισμού Λαϊκής Αγοράς Δήμου Βελβεντού.
  13. Σύγκληση Λαϊκής Συνέλευσης των πολιτών του Δήμου Βελβεντού.
  14. Σύσταση Επιτροπής Προετοιμασίας για την επίσκεψη και υποδοχής του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου στο Δήμο Βελβεντού.
  15. Επιχορήγηση Αθλητικού Συλλόγου Βελβεντού.
  16. Επιχορήγηση Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Μαλλού Βάια

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.