kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Αυτό είναι το τρενάκι των Χριστουγέννων, που θα πραγματοποιεί δρομολόγια εντός της πόλης, την εορταστική περίοδο (Φωτογραφίες)

8 Δεκεμβρίου 2019
14:12

Αυτό είναι το τρενάκι των Χριστουγέννων, που θα πραγματοποιεί δρομολόγια εντός της Πτολεμαίδας, για την εορταστική περίοδο.

Η διαδρομή που θα ακολουθεί το τρενάκι των Χριστουγέννων στην Πτολεμαΐδα έχει ως ακολούθως:

Αφετηρία: Χώρος της λαϊκής αγοράς από την πλευρά της οδού Καπετάν Φούφα

∆ιαδρομή από οδό Καπετάν Φούφα δεξιά προς την οδό Νοσοκομείου και έπειτα πάλι δεξιά στην οδό Βασ. Κων/νου. Συνέχεια αριστερά την οδό ∆ημοκρατίας.

1η στάση: Μπροστά στον πεζόδρομο (στην διασταύρωση οδών ∆ημοκρατίας και Μικράς Ασίας). Συνέχεια διαδρομής στην οδό ∆ημοκρατίας και έπειτα στροφή αριστερά στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

2η στάση: Μπροστά στο Παλαιοντολογικό Μουσείο (επί της οδού 28ης Οκτωβρίου) Συνέχεια στροφή δεξιά στην οδό Αγίας Τριάδος και συνέχεια σε ανώνυμη οδό που οδηγεί στην 25ης Μαρτίου. Έπειτα στροφή αριστερά στην οδό 25ης Μαρτίου. Συνέχεια πορείας.

3η στάση: Κεντρική Πλατεία της πόλης (μπροστά από το στημένο Χριστουγεννιάτικο καράβι). Συνέχεια πορείας δεξιά στην οδό Γονατά και έπειτα υποχρεωτική κυκλική πορεία και στην πρώτη έξοδο δεξιά, στην οδό Παυλίδη Αδαμοπούλου. Συνέχεια πορείας ευθεία επί της Βασ. Κων/νου. Συνέχεια πορείας επί της Βασ. Κων/νου και έπειτα στροφή δεξιά στην οδό Μακεδονομάχων. Συνέχεια πορείας και στροφή δεξιά στην οδό Καπετάν Φούφα. Πορεία προς το σημείο αφετηρίας της διαδρομής.

Τέλος διαδρομής. Συνολικό μήκος διαδρομής: 3.830 μέτρα.

 

kozan.gr – Οι φωτογραφίες είναι του Τρύφωνα Σίσκου

 

 

19 σχόλια

  • Τα τρενάκια έχουν ως σκοπό να πηγαίνουν τουρίστες κυρίως ( να δεχτώ εγώ και τους κατοίκους) σε μέρη ενδιαφέροντος ή εκδηλωσεων. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί εγώ που είμαι από την Κοζάνη να ανέβω σε αυτό το τρενάκι; Το ίδιο θα ισχυε και για την Κοζάνη

    • γιατι σωνει και καλα καποιοι θελουν να γινουν ευχαριστοι (στηριζομενοι στην προκλητικη αδιαφορια του προηγουμενου δημαρχου), κι ενω η πολη εχει τιγκαρει στα αδεσποτα σκυλια αυτοι “πετανε τη μπαλα στην εξεδρα” (γνωστη τακτικη πολιτικαντικη βεβαια)

      • 1) Ναι θελουμε να γινουμε πιο ευχαριστοι και δικαιως γιατι 4 χρονια με τον προηγουμενο που ειχαμε δημαρχο δεν εκανε τιποτα
        Ηρθε ο καιρος σε αυτη τη πολη να κανουμε κατι για να δειξουμε οτι ειμαστε πολη και οχι ενα ερημοχωρι

        2) Τα αδεσποτα που μας αναφερεις μηπως εχουνε μειωθει και δεν το λες σκοπιμως γιατι προφανως θα ανηκεις σε καποια αλλη παραταξη (Της Τερζοπουλου ισως)
        Καθε βραδυ εγω περπατω στην πολη μεσα σχεδον σε πολλες γειτονιες και στα ιδια μερη που υπηρχαν σκυλια πριν 2-3 μηνες τωρα δεν υπαρχουν καν αυτα τα σκυλια λοιπον καποιος τα μαζεψε δεν εφυγαν απο μονα τους. Καλο θα ηταν να εισαι πιο ενημερωμενος την αλλη φορα που θα σχολιασεις

        • μ αρεσει που πληρωνετε και εντεταλμενο συμβουλο για να παραμυθιαζετε τον κοσμακη,μονο στις εισοδους της πολης υπαρχουν δεκαδες αδεσποτα (για το καλωσορισμα προφανως) 20 στο παρκο κυκλοφοριακης αγωγης και 20 απεναντι απο το σκλαβενιτη ,για τις γειτονειες και τα παρκα αστο καλυτερα δε φτανει το χαρτι για να γραψω,αρχιπαραμυθαδες ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ!!!

  • ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

    • ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ “ΒΑΡΑΓΕ ΜΥΓΕΣ” ,ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΣΚΑΡ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ ΕΙΣΤΕ!

  • Κόντρα σε όλους τους αντιρρησίες του καναπέ κ του πληκτρολογίου,εγώ θα πάρω την κόρη μου κ θα κάνω την βόλτα γιατί απλά ξέρω ότι θα της αρέσει.Ολοι οι άλλοι μιζεροι,αρνητικοί κ λοιποί ειδήμονες μπορούν να απολαύσουν τα μελομακάρονα τους στο σπίτι τους(αν φυσικά δεν γκρινιάζουν και για αυτά…..)

    • να μη ξεχασεις να πας και στους 13 συλλογους μεθαυριο ,δε λεει να χασεις κανενα “μαθημα” εσωστρεφους ανακυκλουμενης μιζεροκαταστασης…

  • Όσοι έχουν άλλη άποψη δεν είναι μίζεροι. Όσοι κρίνουν κάτι δεν είναι αναγκαστικά πολιτικά αντίθετοι. Η απάντηση στο τίποτα δεν είναι κάτι λαθος. Αν ο δήμος έδινε 24χιλιαρικα σε επαγγελματίες θα έκανε 48 εκδήλωσεις.

  • Με τόσες λακκούβες που έχει το χωριό… εεεε η πόλη, 4Χ4 έπρεπε να είναι το τραινάκι…. Τέλος πάντων αυτές οι κινήσεις δείχνουν ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν μπορούν όλα τα προβλήματα να λυθούν σε ένα εξάμηνο. θα ανέβει η διάθεση του κόσμου και κυρίως των μικρών παιδιών γιατί κακά τα ψέματα τα Χριστούγεννα είναι γιορτή κυρίως για τα παιδιά. Από την ανυπαρξία των προηγούμενων μην περάσουμε στη γκρίνια για τις επιλογές των νυν. Αυτό που θέλω να επισημάνω, είναι επειδή και στους νυν άλλα και στους πρώην πολλά στελέχη είναι τα ίδια….σας παρακαλούμε μην κράζετε τους παλιούς και θεοποιείτε τους καινούριους. Δεν κάνατε κάτι εσείς προς το καλύτερο… Χαρακτηρίζατε ανεπαρκή τη δημοτική αρχή της Βρυζίδου ήρθατε στα πράγματα και λάμψατε με την ανυπαρξία σας. Τώρα μην έρχεστε σαν σωτήρες…υπάρχουν και νέα πρόσωπα και κυρίως αυτό του δημάρχου και ο νοών…

  • Επιτελους πειτε και μια φορά μια καλή κουβεντα για κατι που γινεται σ αυτή την πόλη.Οτι και να γινεται δεν ειμαστε ευχαριστημενοι
    Βάλτε λίγο χαρά στην ψυχη σας γιορτες ερχονται
    Αμαν πια αυτή η μιζέρια μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.